Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Soldadoras de alto rendimiento

Soldadores d'alt rendiment

15/03/2003

HISPACK 2003

La signatura Soretrac presenta a la fira la seva soldadores d'alt rendiment Seal Matic i la soldadora horitzontal Contínua, per a l'embalatge de revistes, CD, vídeos o llibres. Ambdós models estan fabricats segons normes CE.
Model Sealmatic
Model Sealmatic

SealMatic 56 T / 79 T és una soldadora automàtica en L d'alt rendiment i consum extremadament baix i fàcil d'utilitzar. La barra de soldadura és ajustable, igual que la velocitat de la cinta i té un suport de bobina integrat a la màquina i triangles motoritzats d'ajust d'altura. Destaca el seu comptador de peces electrònic i el control automàtic complet de l'encesa de la màquina.

Està equipada amb un dispositiu de seguretat per a la protecció del rebobinat i indicador acústic i visual de la parada de la màquina. Posseeix un programa de teleserveis i descripcions en cinc idiomes. A més, la Sealmatic 56 T té una versió en acer inoxidable amb túnel inoxidable.

Túnel inoxidable

Aquest túnel, disponible per a la Sealmatic 56 T, muntat sobre rodes, disposa de deflectors oreintables que permeten expulsar el flux d'aire sobre el producte-envoltant el paquet per les seves quatre cares-segons les seves mesures i la cadència de treball.

La velocitat de la cinta tarnsportadora també és variable, igual que la temperatura, ajustable amb gran precisió. Està equipat amb varetes giratòries per a un bon acabat del paquet i aquestes varetes es poden bloquejar en cas d'aplicació que requereix la utilització de film de polietilè, tot i que el túnel està preparat per treballar amb tots els films retràctils.

La Contínua és una model de soldadora horitzontal per a l'embalatge de revistes, CD, vídeos, llibres i similars. Empra un exclusiu sistema de soldadura, patent mundial, que permet llargs cicles de treball amb un manteniment mínim.

La màquina fa una soldadura longitudinal per motor calent, sense contacte amb el producte, el que elimina el problema amb portades plastificades i productes fràgils. Pot treballar amb polietilè o poliolefina embalant paquets de fins a 33 mm de gruix. El disseny de l'equip elimina la necessitat d'operari especialitzat.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona
Soretrac, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis