Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Graphispack Asociación reelige a Riera-Marsá como presidente

Graphispack Associació reelegeix Riera-Marsá com a president

15/07/2008

15 juliol 2008

Dins d'un cicle quadriennal, Graphispack Associació va triar i va nomenar la nova Junta Directiva que governarà l'organització durant el proper període 2008-2012. La nova Junta Directiva està constituïda pels set presidents de les agrupacions sectorials i pels presidents portaveus de les deu comissions sectorials que configuren l'entitat, a més d'una representació dels socis fundadors i d'empreses associades de diferent procedència i especialitat, juntament amb el secretari general.

L'associació va reelegir per un segon mandat a Javier Riera-Marsá, qui va manifestar la seva satisfacció per la confiança dipositada en ell i va agrair l'esforç que mostren contínuament els components d'aquests òrgans de govern a l'hora de cohesionar i vertebrar a les empreses en matèria d'organització firal, activitat congressual, formació, normativa i legislació, concursos, publicacions, representació i defensa d'interessos davant de tercers o, simplement, adequació dels escenaris en els quals empresaris, alts directius, directius i tècnics comparteixen les seves experiències i ajuden a progressar a els sectors i àrees d'activitat que els són propis, a Espanya ia la resta del món.

Javier Riera-Marsá és Conseller Delegat de IMCO, President del Saló Internacional de l'Embalatge Hispack 2009 (Fira de Barcelona, de 11 al 15 de maig) i vicepresident del Saló Internacional de les Indústries i Comunicacions Gràfiques Graphispag 2011.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis