Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Preimpresión, tecnología gráfica digital y serigrafía, en Graphispag Digital 2009
El saló, que se celebrarà entre el 11 i el 14 de febrer de 2009, ocuparà 10.000 metres quadrats nets

Preimpressió, tecnologia gràfica digital i serigrafia, a Graphispag Digital 2009

Redacció Interempreses06/11/2008

6 de novembre de 2008

El saló Graphispag Digital 2009 , organitzat per Fira de Barcelona i Graphispack Associació, ja té ocupats 8.000 metres quadrats nets, el 80 per cent de la superfície total prevista. Fins ara, més de 100 empreses directes han confirmat la seva participació en aquesta nova fira de preimpressió, tecnologia gràfica digital i serigrafia, que se celebrarà entre el 11 i el 14 de febrer de 2009 al recinte Gran Via de Fira de Barcelona.

De moment, els sectors més representats són el de maquinària i equips d'impressió digital en mig i gran format, maquinària de serigrafia i acabats ja que les principals firmes d'aquestes especialitats ja han reservat el seu espai en el saló. Segons les previsions de l'organització, Graphispag Digital ocuparà 10.000 metres quadrats nets al pavelló 2 del recinte de Gran Via amb prop de 180 estands en què estaran representades més de 450 marques.

El saló comptarà amb empreses de serveis digitals que mostraran diferents aplicacions de la impressió digital i les noves oportunitats de negoci que obre la tecnologia gràfica

A més, en aquesta primera edició, es crearà una àrea específica amb empreses de serveis digitals que mostraran diferents aplicacions de la impressió digital i les noves oportunitats de negoci que obre la tecnologia gràfica.

L'oferta comercial de Graphispag Digital es complementarà amb les propostes formatives, associatives i culturals de l'espai de disseny 'Punt d' en què participaran entitats, empreses i escoles de disseny gràfic. Aquesta àrea albergarà una exposició homenatge al lustrador i grafista Amand Domènech (Barcelona 1920-2002), un dels pioners del disseny gràfic del nostre país, una mostra de cartells sobre la diversitat cultural i racial, realitzats per diversos dissenyadors per a les jornades Motiva 2008 , que va organitzar l'Escola d'Art d'Oviedo, i dos audiovisuals amb els guanyadors dels Premis Laus de Disseny gràfic i dels Premis Marc d'Or de serigrafia, tampografia i impressió digital.

L'organització preveu la contractació de 180 estands en què estaran representades més de 450 marques
L'organització preveu la contractació de 180 estands en què estaran representades més de 450 marques.

També activitats formatives

Així mateix, Graphispag Digital acollirà una desena d'activitats formatives per a diferents col·lectius vinculats al sector gràfic. Tindran lloc el Congrés de Disseny en col·laboració amb el Col legi Professional de Disseny Gràfic de Catalunya, i nombroses jornades tècniques com la de Flexografia de Atef, la de 'Noves oportunitats de negoci en impressió digital', la jornada sobre impressió digital en mig i gran format, la de serigrafia i tampografia, la de reprografia, la de gestió de la producció gràfica, la de formació i la jornada jove de la comunicació gràfica. A més, en col·laboració amb el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de la Universitat Politècnica de Catalunya, es desenvoluparan diverses sessions de l'Aula Digital Adobe sobre tècniques per al tractament d'imatges i documents i fluxos de treball.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis