Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Graphintro y Serigraph se transforman en graphispag_digital

Graphintro i Serigraph es transformen en graphispag_digital

04/03/2008

4 març 2008

Fira de Barcelona en col·laboració amb Graphispack Associació llança el nou saló graphispag_digital que unirà tecnologia, creativitat, innovació i formació per als professionals de la comunicació gràfica i de sectors usuaris. Amb més de 450 firmes representades en 160 estands, graphispag_digital mostrarà les novetats en tecnologia gràfica digital, software i equips de preimpressió, impressió digital i serigrafia. La primera edició, del 18 al 21 de febrer de 2009, al recinte de Gran Via, espera més de 15.000 visitants.
El nou saló graphispag_digital neix de la fusió i transformació de Graphintro i Serigraph, dedicats a les solucions gràfiques ia la serigrafia, tampografia i impressió digital en gran format respectivament, celebrats per darrera vegada el 2005. De periodicitat quadriennal, graphispag_digital s'alternarà amb Graphispag, el gran saló de la indústria gràfica espanyola, la propera edició serà el 2011.
Segons el director dels salons gràfics de Fira de Barcelona, Xavier Pascual, "amb aquest nou esdeveniment s'oferirà una visió global d'aquells productes i aplicacions relacionades amb la tecnologia gràfica digital i la serigrafia, que tenen una evolució més ràpida i terminis d'amortització més curts que els grans equips i maquinària d'impressió que s'exposen a Graphispag ". Pasqual explica que graphispag_digital s'inclourà com a sector d'oferta comercial cada vegada que se celebri Graphispag, "de manera que, amb l'alternança dels dos salons, cada dos anys podrem conèixer els últims avenços tecnològics que permetran actualitzar els equips i processos de treball de moltes empreses gràfiques ".
A graphispag_digital participaran firmes de maquinària i equips per a la impressió digital en mig i gran format, maquinària i equips per serigrafia, tampografia i altres sistemes d'impressió; preimpressió, materials per a la impressió: vinils, papers, suports, tintes i consumibles, maquinària i equips per a l'acabat i la manipulació. taules i plotters de tall i fresat, equips i sistemes per a l'edició i la comunicació digital, disseny gràfic: programari, equips i accessoris, equips i serveis per a la publicitat i la retolació, equips i materials per a les empreses de serveis fotogràfics, i empreses de serveis i associacions.
A més, graphispag_digital serà un espai de formació i intercanvi de coneixements sobre aplicacions, tecnologia i noves oportunitats de negoci per al sector de la comunicació gràfica. Experts en impressió, tècnics gràfics, dissenyadors participaran en les diferents jornades i conferències del saló, organitzades en col laboració amb associacions sectorials.
Així mateix, graphispag_digital recuperarà l'espai 'Punt d' de Graphispag 2007, per divulgar realitats i possibilitats associatives, formatives, culturals i editorials del disseny gràfic a Espanya amb la participació d'entitats, empreses i escoles del sector. Aquest espai aglutinarà interessants mostres del millor disseny gràfic del nostre país. També, acollirà l'exposició i lliurament dels Premis Marc d'Or, que reconeixen els millors treballs de serigrafia, tampografia i impressió digital realitzats a Espanya durant el 2007 i 2008.
A més de mostrar maquinària i equips...
A més de mostrar maquinària i equips, graphispag_digital serà un espai de formació i intercanvi de coneixements sobre tecnologia i noves oportunitats de negoci per al sector de la comunicació gràfica.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis