Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los premios Líderpack premian al mejor packaging y PLV de España

Els premis Líderpack premien al millor packaging i PLV d'Espanya

07/01/2008

7 gener 2008

En la vuitena edició dels Premis Líderpack han resultat guardonats 23 treballs, 13 en la categoria d'envàs i embalatge, 9 a la de PLV i 1 a disseny jove. El saló Hispack de Fira de Barcelona i Graphispack Associació han reconegut amb aquests premis als millors envasos, embalatges i elements de Publicitat en el Lloc de Venda (PLV) fabricats a Espanya el 2007. A més, el jurat ha atorgat la distinció 'el millor del concurs' en packaging i PLV a 'Miniblack Freixenet' i el 'Mostrari Isdin', respectivament.

Els guanyadors del 2007 en la categoria d'envàs i embalatge han estat: l'etiqueta Enate Merlot-Merlot impresa en serigrafia i flexografia, el Miniblack Freixenet, un benjamí de cava que uneix la copa i l'ampolla a través d'una etiqueta tubular termoretràctil, la línia de packaging per a infusions 'Sans & Sans Herbal Collection'; l'etiqueta autoadhesiva per al vi Torre Alba; Heinz Conserves de Peix, un envàs plàstic d'alta barrera que garanteix la conservació del producte 18 mesos; la línia cosmètica 9.60 amb envasos ergonòmics; la carpeta Oral B, caixa de presentació del nou raspall de dents elèctric; cap-mix system, un sistema de dosificació per càpsules d'abonament per a plantes, Ecopack, un envàs per emmagatzemar piles usades, el dossier de premsa Seiko sportura, realitzat en metall i cautxú, la borsa Elisava, d'escuma EVA i espirals metàl·liques, un embalatge de transport isotèrmic que conserva els productes frescos fins a 72 hores, i la transgressora felicitació nadalenca que juga amb les connotacions sexuals del terme 'polvorons'.

Un dels guanyadors en la categoria d'envàs i embalatge
Un dels guanyadors en la categoria d'envàs i embalatge.

En PLV, els Premis Líderpack van recaure en el sistema expositiu modular Vaio, adaptable a qualsevol punt de venda, el moble Sony Full HD, un sistema d'exposició espectacular per a televisions d'alta definició, el Foorstand Rimel per posar màscares de pestanyes, Legrand giratori, un expositor de taula per a interruptors elèctrics, FS bombons, un display per a bombons d'autor, el Mostrari Isdin, una maleta desplegable per contenir productes en el punt de venda i el Expositor Unno Xarxa amb 12 estoigs de roba interior.

El Mostrari Isdin és una maleta desplegable per contenir productes en el punt de venda
El Mostrari Isdin és una maleta desplegable per contenir productes en el punt de venda.

Finalment, en la categoria disseny jove es va premiar amb un Líderpack el treball 'Oxygen' realitzat per l'estudiant de l'Escola d'Art i Disseny de Tarragona, Sandra Valenzuela, i presentat per Pro Cartró. Es tracta d'un embalatge personalitzable de cartró rígid d'una peça que permet el transport d'ordinadors portàtils per a nens de països en vies de desenvolupament.

Projecció internacional

Els Premis Líderpack tenen també una important projecció internacional, ja que són l'únic passaport per poder participar en el concurs mundial 'World Stars for Packaging' en què competeixen treballs de packaging de fins a 40 països. En aquesta edició, el jurat va escollir set treballs, Miniblack Freixenet, Heinz, Conserves de peix, Polvorons, Seiko Sportura, la borsa Elisava; Floorstand Rimel i l'expositor Unno Xarxa, per representar Espanya en aquest concurs internacional.

Miniblack Freixenet i, sis treballs més, representaran a Espanya en el concurs 'World Stars for Packaging'
Miniblack Freixenet i, sis treballs més, representaran a Espanya en el concurs 'World Stars for Packaging'.

Segons el president del jurat i vicepresident d'Hispack 2009, Carlos Aguilar, "en aquesta edició s'ha consolidat la periodicitat anual dels Premis Líderpack, atraient una major participació i augmentant la qualitat dels treballs presentats. És una satisfacció veure com la indústria espanyola i el sector professional del disseny industrial i gràfic s'esforcen en millorar les solucions de packaging per a condicionar i protegir millor els productes de consum i industrials i presentar noves fórmules de PLV per fer més atractiva la seva venda ".

Per la seva banda, el secretari del jurat i secretari general de Graphispack Associació, Pere Serrat, va recordar que un Premi Líderpack "afegeix valor a una marca en imatge corporativa o impacte visual" i que les empreses guanyadores poden aprofitar per donar a conèixer les prestacions d'els nous envasos o les millores introduïdes.

A més de Carlos Aguilar i Pere Serrat, integren el jurat dels Premis Líderpack 2007: Jordi Amat, president de la Comissió Sectorial de Subministradors de Consumibles per Envàs i Embalatge de Graphispack Associació; Valentí Cuscó, subdirector general d'Euromadi Ibèrica, Jesús Garre, president d'asSTID i de graphispag_digital 2009; Albert Isern, dissenyador, editor de la Guia Creativity, Joan Jané, president de la Comissió Sectorial d'Importadors de Maquinària de Graphispack Associació; Franck Merveille, director general d'CB'a Graell, Jordi Quera, membre de la Junta Directiva de Graphispack Associació; Carme Vila, directora de publicitat dels salons industrials de Fira de Barcelona i Alberto Zaragoza, president de la Comissió Sectorial d'Equips per al Embotellat de Graphispack Associació.

L'acte de lliurament de guardons tindrà lloc dins del primer trimestre del 2008.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis