Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a España consigue tres galardones en el concurso Worldstars for packaging

Espanya aconsegueix tres guardons en el concurs WorldStars for packaging

06/11/2007

6 novembre 2007

Durant l'última setmana d'octubre, es va celebrar la sessió anual del jurat dels WorldStar for Packaging, els guardons més importants del món del Packaging, donada la seva escala de competició internacional i la seva multidisciplinària cobertura de sectors i especialitats: totes.
A la sessió del Jurat, a Atenes, es va desplaçar com a delegat de Graphispack Associació i de Líderpack, el seu secretari general i secretari del jurat, respectivament, Pere Serrat, que, a més, com a membre del Board Of Directors de la WPO és l'habitual representant espanyol en el jurat, que va destacar:
"32 països del món han concorregut a aquesta edició del certamen. El nombre de treballs presentat és de 291. Des d'Indonèsia a l'Argentina o des de Japó a Alemanya, trenta-dos estats confien en aquesta cita anual que distingeix el millor del millor de cada regió del planeta. No en va, a aquest concurs només accedeixen els treballs premiats en competicions locals avalades per les associacions o instituts capdavanters de cada país, entidades que a més estan homologades per la WPO, el que és el cas de Graphispack Associació.
Atesa la complexa maquinària logística que suposaria enviar els treballs físicament, el Jurat valora cada entrada a partir d'una fitxa molt extensa que és llegida al mateix temps que es projecten imatges en pantalla. D'aquesta manera és possible escometre la tasca valorativa dels tres centenars de peces que competeixen. S'ha de tenir en compte que l'existència real d'aquestes unitats, i el seu ajust a les bases del concurs nacional, primer, i mundial en aquest cas, les garanteix l'associació oficial del país de procedència, de manera que el Jurat pot concentrar-se en ponderar l'excel • lència i practibilidad de cada proposta, tenint en compte sempre la procedència geogràfica i l'esforç d'imaginació que suposa per a un país en desenvolupament haver innovat amb un Packaging que potser ja es feia servir abans en altres confins del primer món, però que per aquest representa un gran pas endavant en la seva evolució industrial i la seva qualitat de vida, el que comporta que a aquests se'ls exigeixi un elevadíssim nivell d'innovació i perfecció ".
Imagen
Els treballs guanyadors representant a Espanya han estat:

. "Pack Sivaris, per arròs" de Pepe Gimeno, SL, de Godella (València).

. "Ampolla de Solán de Cabras" de Balneari i aigües de Solán de Cabres, SL, de Madrid.

. "SpoonCup" (Vas sol ús amb cullera rotatòria) de Usefulmodels, de Sevilla.

Als WorldStars for Packaging, de la World Packaging Organisation arriba una selecció especial dels Líderpack espanyols, els guardons més prestigiosos del nostre país, i fruit del millor que es presenta a concurs cada any a partir de la convocatòria que llança el Saló Internacional l'Embalatge, Hispack (propera edició del 11 al 15 de maig de 2009) en col·laboració i sota l'organització de Graphispack Associació.
Imagen
D'entre tots tres, addicionalment, el treball "SpoonCup", a més, ha estat distingit amb una nominació finalista al President's Award, un reconeixement superior de sis treballs dels quals s'extrauran els trofeus Or, Plata i Bronze, sens dubte, els ' Best of The Best 'mundials.
Els trofeus seran lliurats el 21 de maig de 2008, en la cerimònia que s'ubicarà a Ghana, seguint el costum de recórrer tots els països del planeta per aproximar les bondats i la cultura del Packaging, precisament, exhibint i potenciant el millor que es realitza en el món davant de totes les societats i cultures, sigui quin sigui el nivell de desenvolupament econòmic i tecnològic d'aquestes.
foto

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis