Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Graphispack Asociación renueva su página web

Graphispack Associació renova la seva pàgina web

25/10/2007

25 octubre 2007

Fa deu anys l'Associació Graphispack va ser pionera en la construcció de la seva pàgina web. Després de dos importants canvis de disseny, el 1997 i el 2004, s'ha tornat a remodelar aquesta plataforma d'exposició i informació institucional.

Operativa des d'aquest mes de setembre, www.graphispack.org destaca per la seva interactivitat, el monitoratge integral de les actualitzacions dels continguts des de la pròpia Associació, la millora dels cercadors, tres en total, d'empreses, productes i un de general, l' Bloc i el 'Hot Items' (o 'no l'hi perdi') que permeten que un visitant s'assabenti de tot el que s'ha fet des de l'associació, el que s'està realitzant i els projectes en cartera. Es tracta d'una eina eficaç de connexió entre les empreses associades i tots els interlocutors que poden interessar-se per elles, pel programa d'activitats que organitzem associativament, o per les fires que funden i promocionen.

Editat pel secretari general, amb les recomanacions de presidència i del Comitè Executiu o la Junta Directiva, la nova pàgina web inclou des d'ara informació dels esdeveniments i novetats que els gremis i associacions que els clients desitgen que es publiquin per a generar una sinergia informativa que converteixi a 'graphispack.org' al portal per antonomàsia dels sectors, quelcom totalment compatible i respectuós amb cada pàgina web d'aquestes institucions amigues, que ja disposen dels seus espais orientats als seus contextos geogràfics o d'especialitat.

Una altra novetat és la creació d'un nou 'web site' específic per Popai Spain, i el registre dels dominis dels acrònims de les set agrupacions incloses que seguits d'un guió i GA (per Graphispack Associació), com serien "asag-ga . org "o" assumeixi-ga.org ". D'aquesta manera, una persona interessada pot accedir a una agrupació des del lloc web principal de Graphispack (via baners) o directament des les URL que reconduiran directament a la subpágina de cadascuna de les set seccions que configuren l'entitat.

En aquesta mateixa línia, la de dotar d'interactivitat aquesta eina de comunicació, s'ha previst que en el Blog, en què apareixeran els principals esdeveniments esdevinguts i les notícies més interessants, el públic visitant, associat o no, pugui realitzar les seves 'post' de manera espontània, i que arribat el cas, sigui respost per terceres persones també visitants, per associats experts en la matèria, per la secretaria general o pel Blogmaster.

El lloc www.graphispack.org estrena imatge
El lloc www.graphispack.org estrena imatge.

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis