Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Convocada la 8ª edición de los Premios Líderpack 2007

Convocada la 8a edició dels Premis Líderpack 2007

15/10/2007

15 octubre 2007

El saló Hispack de Fira de Barcelona i Graphispack Associació han convocat la vuitena edició del Concurs Nacional de Envàs, Embalatge i Publicitat en el Lloc de Venda, Premis Líderpack 2007, punt de referència per reconèixer la innovació, creativitat i qualitat de la indústria del packaging i la PLV a Espanya.

Al concurs es pot presentar qualsevol envàs, embalatge o material de PLV dissenyat i fabricat a Espanya durant 2006 i 2007 i treballs que hagin estat premiats en altres concursos d'àmbit espanyol. Els Premis Líderpack són, a més, els únics que possibiliten participar, representant a Espanya, en el WorldStars for Packaging, el més acreditat concurs d'envàs i embalatge del món que organitza la Word Packaging Organisation (WPO).

El termini per enviar a la secretaria tècnica el formulari d'inscripció i la documentació requerida en les bases del concurs finalitza el 19 de novembre. Immediatament després aquest procediment, els treballs s'han de presentar físicament els dies 27 i 28 de novembre de 2007.

El Jurat dels Premis Líderpack, format per experts i professionals de la publicitat, el disseny i la indústria, avaluarà cada un dels treballs i decidirà per consens si un envàs, embalatge o PLV supera als altres de la seva categoria en disseny, aplicació , respecte mediambiental i aportació al benestar de la societat.

En la seva decisió el jurat examinarà aspectes com: la protecció i conservació del contingut; facilitat de manipulació, ompliment, tancament i obertura, informació adequada, atractiu per a la venda, disseny gràfic i industrial, ergonomia, qualitat de producció; estalvi de material; reducció de costos; compatibilitat amb el medi ambient; possibilitat de ser reutilitzat, reciclat o eliminat en òptimes condicions ecològiques, enginy i originalitat del muntatge, i adequació a la cultura, hàbits socials i mercat espanyol.

Els envasos i embalatges presentats poden estar dirigits al consumidor final o sectors industrials o de transport, mentre que en l'apartat PLV es poden presentar elements per a l'exposició en comerços. Els productes que concursen poden inscriure's en algunes d'aquestes categories, entre altres: alimentació i begudes; electrònica i informàtica, imatge i so, salut i bellesa, llar, medicina, farmàcia i parafarmàcia, industrial, material de transport, i disseny jove. Així mateix, el jurat concedirà el guardó "Best in show" (el millor del concurs) a les dues creacions que més destaquin en els àmbits de packaging i PLV, respectivament.

La decisió del Concurs Nacional de Envàs, Embalatge i PLV, Premis Liderpack 2007, es donarà a conèixer a partir del proper 12 de desembre. El lliurament de trofeus es celebrarà el primer trimestre del 2008.

Els guanyadors representaran a Espanya en el WorldStars for Packaging
Els guanyadors representaran a Espanya en el WorldStars for Packaging.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis