Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Premiadas varias técnicas de impresión sobre soporte plástico
Els Premis Marc d'Or van reconèixer la qualitat dels productes impresos en serigrafia, tampografia i impressió digital a Espanya

Premiades diverses tècniques d'impressió sobre suport plàstic

Redacció PU15/03/2007
Han resultat guanyadors un total de 12 productes impresos sobre diferents suports utilitzant alguna d'aquestes tècniques. La línia de productes cosmètics Kérastase va ser elegida el millor treball del concurs. La dificultat d'execució de la impressió serigràfica en cinc tintes sobre polipropilè tridimensional convèncer al jurat.
Graphispag 2007 va reconèixer amb un Premi Marco de Oro les millors realitzacions que la indústria gràfica espanyola ha produït en els anys 2005 - 2006, utilitzant la serigrafia, la tampografia o la impressió digital. El passat 19 de febrer, un total de 12 empreses gràfiques van recollir el seu guardó en l'acte de lliurament de premis. Així mateix, els visitants del saló van poder conèixer les característiques dels treballs guanyadors mitjançant una presentació audiovisual que es va projectar ininterrompudament al pavelló 2 cada dia de la fira.

El Concurs de Serigrafia, Tampografia i Impressió Digital, Premis Marc d'Or se celebra amb periodicitat biennal coincidint amb cada convocatòria de Graphispag i Serigraph (saló, que a partir del 2009, canviarà la seva denominació per graphispag_digital) -. Estan organitzats per Fira de Barcelona i Graphispack Associació en col·laboració amb AEDES.

Premiats

En aquesta edició, entre els premiats en les diferents categories, el jurat va concedir, a més, el Premi "el millor del concurs" als embalatges de la línia de productes cosmètics de Kérastase impresos en cinc tintes en serigrafia sobre polipropilè tridimensional. El Jurat ha destacat la qualitat de la impressió i la dificultat d'executar aquest tipus d'impressió, realitzada per l'empresa d'Argentona Grumble Packaging, SL

Les empreses premiades en l'apartat de serigrafia van ser: Dydplas, UNIDESA, Serigrafia Set Mars, SL; Ipe, Innovacions per a etiquetatge, SL, i tripolar, SL. En l'apartat tampografia, les companyies guardonades van ser Sistam i Fly Car Model, mentre que en impressió digital es van emportar un Marc d'Or Sanca i Quevea.

El Jurat dels Premis Marc d'Or va estar compost per reconeguts especialistes de les diverses àrees industrials, publicitàries i artístiques. Marta Lahoz, de Int Machinery Network, va exercir de presidenta acompanyada per Pitus Andreu, de SCACS Publicitat; Carme Vila, del departament de publicitat de Fira de Barcelona; Enric Vidal, de Sèfar Maisse, SA; Jordi Calvo, de Roland Digital Group Iberia, SL; Josep Tobella, professor de les Escoles Professionals Salesianes de Barcelona / Sarrià; Manuel Soto, de Marbay, SL; Montse Brand, de Marabu España, SA; Rosa M. Serrano, d'àfids, SL; Tomàs Rodrigo, de Teams, SL, i Pere Serrat, secretari general de Graphispack Associació.

Aquest concurs permet tant a les empreses del sector com les que utilitzen aquestes tècniques gràfiques dins d'un procés industrial comptar amb un escenari en el qual mostrar l'elevat nivell de qualitat dels productes impresos. Els Premis Marc d'Or proporcionen un reconeixement sectorial a l'excel·lència dels seus treballs, a l'esforç empresarial ia l'evolució tecnològica realitzada. La propera convocatòria del certamen coincidirà amb el nou saló graphispag_digital el 2009.

Alguns premiats

Categoria: Impressió sobre plàstic - plànol

• Serigrafia: Bell Stone Lomar

Suport: Impressió sobre vinil blanc 700My

Empresa: Dydplas, SL - la Roca del Vallès (Barcelona)

Monster

Suport: Metacrilat

Empresa: UNIDESA - Terrassa (Barcelona)

Categoria: Impressió sobre plàstics-tridimensional

• Kérastase

Suport: PP-0'50

Empresa: Grumbe Packaging SL - Argentona (Barcelona).

El mèrit d'aquest treball és la impressió de cinc tintes de serigrafia sobre polipropilè per la seva dificultat de registre.

El millor el concurs

Categoria: Impressió sobre plàstics-pla

• Tampografia

• Components cosmètics

Suport: Alumini anoditzat

Empresa: sistama - Vila-seca (Barcelona)

Categoria: Impressió sobre plàstics-tridimensional

• Venturi Texas
Empresa: Fly Car Model - Ibi (Alacant)

Reproducció d'un disseny de Arman. En una primera fase es va fer tot el fons en quadricromia i en la segona fase es van incorporar tots els logos, més alerons, vidre, casc en tintes planes.

Categoria: Impressió sobre plàstics - plànol

• Impressió digital

• Ice Age 2

Suport: Vinil blanc removible

Empresa: Sanca - Leganés (Madrid)

Producció i aplicació de 250m2 de vinil amb motius de la pel lícula Ice Age 2. Acció singular i revolucionària de màrqueting espectacular que s'estrena per primera vegada per Publimedia a l'estació de Nuevos Ministerios de Madrid, per a la promoció d'aquesta pel lícula.

• Qué!

Suport: Lona blanca perforada

Empresa: Sanca - Leganés (Madrid)

Decoració de lona llisa mitjançant impressió digital d'aproximadament 1.100 metres quadrats amb motiu de la campanya promocional del diari Qué!, Ubicada a la Plaça Francesc Macià de Barcelona.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona
Roland DG Iberia, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis