Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fanuc participó en Hispack 2006

Fanuc participar en Hispack 2006

25/01/2007

31 gener 2007

El XIII Saló Internacional de l'Embalatge, Hispack 2006, va tancar les seves portes amb un gran èxit. La participació de 2.200 empreses expositores, representant a 41 països, i els 40.405 professionals que han assistit, consolidar el certamen fira com la principal fira professional especialitzada en la indústria del packaging d'Espanya i una de les quatre primeres d'Europa.

Fanuc Robotics va ser una de les empreses participants de major pes. Va destacar per les seves robots grocs i l'automatització de processos, amb més de 150.000 unitats instal i una capacitat de producció actual de 2.500 robots al mes. L'estand de Fanuc a Hispack 2006, 200 metres quadrats de disseny i imatge corporativa, va rebre les felicitacions de diversos expositors i va servir per mostrar l'eficàcia de diversos dels seus robots en diferents aplicacions de paletitzat i picking. Es va aprofitar la fira per presentar el nou M-710iC, dotat de major abast i capacitat de càrrega, i dissenyat per a la màxima productivitat en els entorns més durs.

Cal destacar la presència en fira dels robots Fanuc, ja que el 45 per cent dels robots exposats en tots els estands eren d'aquesta signatura.

Entre les seves novetats, Fanuc presentar al saló un robot amb forma humana, de color groc capaç d'interactuar amb les persones que passaven al seu voltant. La màquina va gaudir de gran popularitat entre els visitants, i va ser fotografiat més de 1.500 vegades.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
FANUC Iberia, S.L.U.
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis