Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Graphispag 2007 ya tiene reservado el 75 % de su superficie

Graphispag 2007 ja té reservat el 75% de la superfície

31/08/2006

La novetat d'aquest any és el sector Graphispag-Digital.

A falta de vuit mesos per a la seva celebració, el Saló Internacional de la Indústria i Comunicació Gràfica, Graphispag, organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració de Graphispack Associació, ja té reservats 30.000 m2 nets, el que suposa el 75% dels 40.000 m2 de superfície inicial prevista per l'organització. Al començament de juny, més de 250 empreses directes ja havien confirmat la seva participació. En aquesta convocatòria, a celebrar al recinte Gran Via de Fira de Barcelona del 19 al 25 de febrer de 2007, Graphispag espera reunir 480 expositors directes en els quals estaran representades prop de 2.000 empreses.
Imagen
Graphispag 2007 és un saló orientat a la demanda en què tenen cabuda totes les empreses que intervenen en les diferents fases del procés gràfic: disseny, preimpressió, impressió acabats i serveis afins. El certamen ocuparà els pavellons 2, 3 i 4 del recinte Gran Via de Fira de Barcelona que ha preparat una sectorització que facilita la visita i que s'adapta a la nova realitat del mercat gràfic.

Al pavelló 2 s'inclouran els materials: papers, cartrons, plàstics i suports, a més de tintes i consumibles, els serveis auxiliars de la indústria gràfica i el nou sector Graphispag-digital agruparà les especialitats d'impressió digital, preimpressió, serigrafia i tampografia. Al pavelló 3 s'ubicarà el sector d'impressió com maquinària per imprimir i accessoris per a màquines d'imprimir i al pavelló 4 les companyies que desenvolupen la seva activitat en el sector de transformació i acabats (enquadernació, conversió i manipulat de paper, cartró, plàstic i altres suports i emmagatzematge i distribució).

Graphispag Digital, la novetat del certamen

La principal novetat és la introducció del sector Graphispag-Digital que reunirà l'oferta que tradicionalment s'exhibeix als salons Graphintro i Serigraph. Les empreses d'impressió digital, disseny i software, preimpressió, serigrafia i tampografia formaran part d'aquest sector que tindrà identitat pròpia dins de Graphispag. L'organització estima que el sector Graphispag-Digital suposarà prop del 35% de l'oferta del saló, d'acord amb l'evolució tecnològica del mercat gràfic.

Jornades tècniques

Graphispag 2007, com saló plenament identificat amb la indústria gràfica, serà novament el marc de celebració d'importants congressos i jornades tècniques. Un espai de debat en què els professionals puguin intercanviar informacions, opinions i experiències sobre els problemes que més preocupen el sector, així com conèixer de mà d'experts en la matèria les novetats tecnològiques, els mercats potencials o les estratègies per rendibilitzar el negoci gràfic.

Graphispag ha constituït un Comitè tècnic format per representants d'algunes les principals empreses i entitats del sector que participen en l'organització del saló per definir els continguts de les seves jornades. L'objectiu és aconseguir un programa de conferències del màxim interès i actualitat per als professionals del sector gràfic.

A tall d'avanç, a Graphispag 2007 es preveu l'organització dels següents esdeveniments:

-Congrés Graphispag Digital: enfocat al sector de la comunicació gràfica tant a creatius, com a professionals de la preimpressió, impressió offset, serigrafia i impressió digital. Les sessions de treball versaran sobre fluxos creatius i disseny, estàndard JDF, gestió i estandardització del color, tecnologies d'impressió digital en mig i gran format i models d'èxit de la indústria gràfica.

-Jornada de Serigrafia / Impressió Digital: L'agrupació asSTID de Graphispack Associació i AEDES organitzen conjuntament una jornada específica per als professionals de la serigrafia i tampografia i impressió digital en mig i gran format.

-Jornada d'impressió en Flexografia: l'agrupació Atef de Graphispack Associació promou una jornada dedicada a les últimes novetats en impressió flexogràfica.

-Jornada de Formació: Graphispag convoca al professorat dels centres d'ensenyament en arts gràfiques i en disseny a participar en aquesta jornada.

-Jornada Jove de la Comunicació Gràfica: Graphispag, en col·laboració amb Graphispack Associació, celebrarà una nova edició dirigida a estudiants universitaris i alumnes de formació professional de segon cicle que vulguin conèixer els factors que intervenen en el disseny i impressió de productes gràfics.

Premis "Marco de Oro" i Premis Líderpack

Fira de Barcelona i Graphispack Associació, en col·laboració amb AEDES, convoquen la cinquena edició del Concurs Nacional de Serigrafia, Tampografia i Impressió Digital, Premis "Marco de Oro". Aquest concurs permet tant a les empreses del sector com les que utilitzen aquestes tècniques gràfiques dins d'un procés industrial mostrar l'elevat nivell de qualitat dels productes impresos.

Les aplicacions a concurs són: serigrafia, tampografia, impressió digital (mitjà i gran format), retolació, o la combinació d'aquestes tècniques amb altres sistemes com l'òfset, la flexografia o el gravat al buit, entre altres. El format és lliure i poden utilitzar tots els suports sobre els que s'utilitzen aquestes tècniques d'impressió.

També Graphispag serà l'escenari de l'acte de lliurament dels Premis Líderpack, corresponents a l'any 2006, ja que, com es recordarà, aquests guardons nacionals d'envàs i embalatge han adquirit periodicitat anual.

Graphispag és un saló de Fira Barcelona, l'entitat organitzadora de salons industrials i professionals líder a Espanya i una de les quatre primeres d'Europa en nombre d'esdeveniments.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis