Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Plastijet apuesta por los productos de ferretería

Plastijet aposta pels productes de ferreteria

15/07/2006

La companyia distribueix peus anivelladors, taps roscats, frontisses i manetes.

Imagen
Plastijet és una empresa de fabricació de peces de plàstic per injecció que està apostant pel sector de la ferreteria. Fabriquen accessoris de plàstic per maquinària, mobiliari industrial, expositors, estructures de protecció i altres aplicacions. Així, els seus peus anivelladors, els taps roscats, les frontisses i les manetes són els accessoris que posen a disposició dels seus clients.

Els peus anivelladors són bases ideals com a suports de tot tipus de maquinària, cintes transportadores, equips auxiliars, expositors, mobiliari, i altres, que requereixin d'un muntatge fàcil, còmod'i ràpid. Es poden trobar en una gran varietat de mesures, que van dels 20 fins als 180 mm de diàmetre. Per al sector de la ferreteria, el grup Plastijet ha ideat tota una gamma petita de peus anivelladors que va dels 20 fins als 40 mm de diàmetre en els diferents materials utilitzats, des de la poliamida reforçada al cautxú tècnic i el nou tecnopolímer transparent. Es tracta d'un tecnopolímer que manté les propietats tècniques de l'actual poliamida reforçada, però que al seu torn aporta també un aspecte visual innovador ja que és transparent.

Imagen
A més, elimina la càrrega de fibra de vidre que conté la poliamida sent així més respectuós amb el medi ambient i més adequat per a sectors alimentaris o sanitaris. Els peus anivelladors van ser presentats al concurs d'innovació Liderpack 2005, i els peus anivelladors transparents van estar exposats al públic a l'estand que l'empresa va muntar a la fira Hispack 2006, a Barcelona. Asimisimo, durant el proper mes de març (del 7 al 10) estaran presents de nou a la fira Ferroforma de Bilbao, demostrant així la seva aposta pel sector ferreteries. Aquests estris porten diversos accessoris com varetes i cargols roscats per a diferents mètriques i longituds, disponibles en acer zincat i inoxidables; goma antilliscant (per als peus de poliamida reforçada o de tecnopolímer transparent que ho requereixin), i la possibilitat d'adquirir els peus en diversos colors: negre, gris, vermell, verd i blau.

Un altre producte a destacar són les frontisses, que permeten una unió articulada entre elements que requereixin de parts mòbils. La companyia disposa d'una àmplia gamma d'aquests estris a nivell industrial (amb frontisses de gruixos de 7-10 mmm) i una altra fina (amb gruixos de 4-5 mm). Aquesta última està especialment dissenyada per al sector ferreteria. Aquestes frontisses s'utilitzen en diversos sectors: portes de protecció, unió de perfils metàl·lics, fusteria, mobiliari, exterior, etc. Han estat dissenyades per aportar resistència i funcionalitat als mecanismes d'obertura i tancament però sense perdre de vista l'aspecte estètic. El seu angle màxim de gir és de 270 °, permetent així ajustar al màxim les portes o finestres sense forçar en excessiu el seu tancament. La firma també disposa de models els angle de gir són menors. Cada gamma de frontisses s'engloba principalment en dos tipus: les d'un forat de fixació i les de dos forats de fixació. Hi ha la possibilitat també de fabricar frontisses en colors aportant d'aquesta manera un valor estètic al mobiliari ia la maquinària dels clients.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis