Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Esko muestra el CDI Spark 2120 y la Kongsberg XE101 en Hispack

Esko mostra el CDI Spark 2120 i la Kongsberg XE101 a Hispack

05/05/2006
La fira barcelonina va servir de preludi per IPEX 2006.
Imagen
Esko presentar davant la premsa especialitzada d'Hispack (Barcelona) el sistema Cyrel Digital Imager (CDI) Spark 2120, els equips Kongsberg i el flux de treball Scope 3.

En concret, el CDI Spark és una unitat d'exposició flexogràfica de disseny compacte, destinada a la impressió d'etiquetes en bobina de format estret. Creat per planxes fotopolímers digitals, pel lícula ablativa o planxes de tipografia amb base polièster de fins a 533 x 508 mm. Ofereix resolucions variables des 2.000-2.540 ppp, i suporta lineatures de trama de fins a 200 lpp, amb semitons del 1-99%, paràmetres que la fan adequada per etiquetes d'alta qualitat. A més, es tracta d'un equip que s'integra fàcilment en entorns de producció molt exigents.

Imagen
Pel que fa a la taula de tall sense encuny Kongsberg XE10 compta amb una nova plataforma i un format més petit. Està dissenyada per oferir una solució ràpida i productiva per a les aplicacions de rètols, calcomanies i altres aplicacions d'impressió especialitzada.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis