Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack 2006 cierra sus puertas con más de 40.000 visitantes

Hispack 2006 tanca les seves portes amb més de 40.000 visitants

05/05/2006
La xifra suposa un augment del 33% respecte a l'edició del 2003.
Imagen
El Saló Internacional de l'Embalatge, Hispack 2006, celebrat del 27 al 31 de març al recinte de Gran Via de Barcelona, va registrar 40.405 visitants professionals procedents de sectors vinculats a la producció d'envasos, així com sectors usuaris de packaging.

Al Saló es van mostrar les últimes novetats en maquinària, processos de fabricació, materials, etiquetatge i codificació, envasos, embalatges i elements de Publicitat en lloc de venda. Un total de 2204 empreses procedents de 41 països diferents van participar en aquesta edició d'Hispack que van ocupar un total de 54.375 m2 nets.

Del total de visitants acreditats a Hispack, 37.604 eren nacionals i 2801 estrangers. El 65% dels visitants nacionals procedien de Catalunya, el 8% de la Comunitat Valenciana, el 5% de Madrid, el 3% d'Andalusia i amb idèntic percentatge al País Basc i Aragó. Per la seva banda, els visitants estrangers van representar el 7,5% del total i principalment procedien de Portugal, França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit i Països Baixos. En el certamen van acudir professionals de 96 països diferents.

Paral·lelament també es van celebrar activitats formatives que van registrar una participació d'unes 1.800 persones. A més, Hispack va presentar la tercera edició del Llibre Blanc de l'Envàs i Embalatge, una radiografia econòmica d'aquest sector que a Espanya mou més de 10.000 milions d'euros l'any.

Hispack és la fira més important d'envàs, embalatge i PLV que es celebra a Espanya i es troba entre les quatre primeres d'Europa de la seva especialitat. Per a la propera edició, els organitzadors potenciaran el seu caràcter internacional, consolidar la seva posició en el calendari de fires del sector com a referent del sud d'Europa, nord d'Àfrica i Llatinoamèrica. La propera edició d'Hispack tindrà lloc l'any 2009.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis