Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El congreso STD consolida el programa de encuentros bienales

El congrés STD consolida el programa de trobades biennals

11/05/2006

11 maig 2006

L'Agrupació de Subministradors per a la Serigrafia, la Tampografia i la Impressió Digital-asSTID-, en combinació amb Aedes, va celebrar el passat 11 de març la seva sisena edició del congrés biennal que des de fa dotze anys cita al sector en diverses ciutats espanyoles, seguint un criteri itinerant i pròxim al lloc on els serigràfics, tampogràfica i impressors digitals, per a tercers o en processos propis industrials, concentren la seva activitat empresarial i professional.
Amb una inscripció de 170 persones, en l'elegant marc de la seu central d'Ibercaja, a Saragossa, va discórrer la trobada a plena satisfacció de tots els congressistes, tant per l'impecable ordre organitzatiu com per la qualitat de les instal lacions i els serveis de suport (dinar de treball, rescat de ponències via Internet, etc.).
Però sobretot, en l'enquesta escrita que se sotmet al públic, s'ha percebut que els continguts-les ponències-i la capacitat i qualitat d'exposició dels experts oradors han estat a l'altura del que es pretén aconseguir en aquest tipus d'esdeveniments: que els assistents surtin amb un major i millor coneixement del que passa en els seus contextos d'activitat professional, siguin noves tecnologies, millores en els procediments, solucions imaginatives o més excel lència en gestió i direcció empresarial.
Després que el presentador i moderador, Pere Serrat, transmetés una salutació especial de part del president de Graphispack Associació, Javier Riera-Marsá, el Congrés va comptar amb la presència del president del Gremi local, formalment l'Associació Empresarial d'Arts Gràfiques, Paper i Manipulats d'Aragó, Santiago Retortillo, que va actuar com a amfitrió destacant que 'Saragossa, amb la vista posada en l'Expo 2008, està immersa en una transformació vertiginosa del seu teixit industrial i infraestructures públiques i privades (transports, accessos, hotels, serveis), i que hi és cada vegada més habitual rebre col·lectius d'entorns econòmics, tecnològics o científics, que aposten per la capital aragonesa per ubicar les seves cites sectorials '.
Per la seva banda, Ricardo Rodríguez, president de Aedes, va enumerar els punts més essencials de l'actualitat empresarial del sector, ludint a la importància que té la formació constant dels empleats, ja que els empresaris agilitzin els seus procediments de presa de decisió a l'hora de reconèixer el que més els convé per al seu negoci, sigui respecte a equips i materials o oportunitats o nínxols de mercat que aportin valor afegit a les seves carteres de productes i serveis '.
Jesús Garre, president d'asSTID, va parlar en nom de l'Organització i dels subministradors que, any rere any, "manifesten la seva voluntat d'aproximar la STID a tots els seus clients i usuaris, mitjançant aquest programa congressual mòbil per Espanya".
a pròxima cita del sector de la STID és el Saló Internacional de les Indústries i Comunicacions Gràfiques, Graphispag 2007 (19-25 de febrer, Fira de Barcelona), el pròxim congrés, el 2008, al març i en una ciutat per decidir, i la següent cita firal, el 2009, de nou al recinte firal barceloní, amb Serigraph i Graphintro, que operaran llavors sota la nova marca Graphispag Digital.
El debat-col·loqui, amb els ponents Suberviola, Calvo, Ellert i Ruiz
El debat-col·loqui, amb els ponents Suberviola, Calvo, Ellert i Ruiz.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis