Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack supera las expectativas en su cuarto día de certamen

Hispack supera les expectatives en el seu quart dia de certamen

31/03/2006

31 març 2006

La valoració de l'organització de la fira d'Hispack en el quart dia de celebració del certamen és molt positiva, segons va anunciar ahir als mitjans de comunicació. La bona marxa de l'economia i sobretot el caràcter triennal del Saló Internacional de l'Embalatge han propiciat un increment de visitants professionals que s'espera arribi a les 40.000 visites. A més, en aquesta tretzena edició s'ha potenciat la internacionalització en un 23 per cent i s'ha apreciat un increment del 20 per cent del nombre d'expositors, que amb la nova periodicitat poden rendibilitzar més la seva participació a la fira. També la variació de dates de la cita firal ha permès als expositors presentar més innovacions en fira.
Així mateix, la participació en les 35 jornades tècniques està resultant molt satisfactòria per a l'organització, amb més d'un centenar d'assistents en algunes de les conferències dedicades a R + D i al disseny i innovació i fins i tot més de 260 persones en la conferència magistral sobre màrqueting i packaging impartida per Lluís Bassat. A més s'ha registrat un gran nombre de visites de professionals de la branca científica tecnològica.
Els resultats obtinguts fins al moment de la valoració han superat les expectatives i les xifres registrades en la passada edició. D'altra banda, un dels objectius per a la propera edició serà potenciar la internacionalització del certamen i convertir-se en la tercera cita firal d'Europa.
En la present edició que tanca les seves portes avui dia 31 de març, l'organització ha potenciat l'assistència del client professional i estranger als quals ha brindat facilitats, ha ampliat l'agenda de jornades tècniques, ha fomentat la sectorització dels pavellons i la superfície d'exposició és superior a anteriors edicions.

El sector del packaging a Espanya mou uns 15.000 milions d'euros

D'altra banda, es va presentar la tercera edició del Llibre Blanc de l'Embalatge, "una radiografia d'aquest sector a Espanya", segons Riera Marsa, president del Comitè Organitzador. Es tracta d'una guia actualitzada, ampliada i revisada que edita Fira de Barcelona en col·laboració amb el Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya. Aquesta obra s'ha convertit en bibliografia de referència per al coneixement del sector del packaging a Espanya, que mou a l'any uns 15.000 milions d'euros, "per sobre de la mitjana industrial del país", va apuntar el president del certamen. En aquesta ocasió, a més d'oferir una visió macroeconòmica del sector del packaging a Espanya, el Llibre Blanc conté una anàlisi més qualitatiu de la realitat i els reptes del sector del packaging espanyol.
Moment de la presentació del balanç
Moment de la presentació del balanç.
Riera Marsa, president del Comitè Organitzador, en la presentació del Llibre Blanc de l'Envàs i Embalatge
Riera Marsa, president del Comitè Organitzador, en la presentació del Llibre Blanc de l'Envàs i Embalatge.
Imatge general de Hispack 2006
Imatge general de Hispack 2006.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis