Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack 2006 potencia la presencia extranjera

Hispack 2006 potencia la presència estrangera

22/02/2006

Unes 140 empreses procedents de 20 països diferents estaran en el certamen.

L'edició d' Hispack 2006 potencia la presència d'expositors estrangers a la fira i de moment ja han confirmat la seva presència un total de 140 empreses procedents de 20 països diferents. Itàlia, amb 55 empreses, és el país amb major representació, seguit de França i Alemanya.
En l'oferta comercial del saló hi seran presents diferents companyies procedents d'Argentina, Àustria, Bèlgica, Xina, Corea del Nord, Dinamarca, Estats Units, Finlàndia, Gran Bretanya, Holanda, Índia, Marroc, Portugal, Suècia, Suïssa, Tunísia i Turquia. Així, respecte a l'edició Hispack 2003 les empreses estrangeres han augmentat un 10%, ja que el 2003 van participar de manera directa 128 empreses estrangeres de 14 països.
D'altra banda, es preveu que la fira, que se celebrarà a Barcelona del 27 al 31 de març, compti amb unes 2.600 empreses representades en prop de 800 estands, gairebé un 10% més que l'anterior edició. A més, segons l'organització s'estima que el saló ocuparà uns 54.000 m2 nets en els pavellons 1, 2 i 3. Al pavelló 1 estarà la Publicitat al Lloc de Venda; Serveis, Matèries Primeres, Materials i Productes i Maquinària d'Envàs i Embalatge. Al pavelló 2 haurà Maquinària i accessoris d'envàs i embalatge; Maquinària per a processos de fabricació i el sector de recuperació i reciclatge. Finalment, el pavelló 3 acollirà Maquinària d'embotellament, Maquinària d'etiquetatge, codificació i marcatge, i el sector de Logística i manipulació.
La importància de la publicitat
A l'espai dedicat a la Publicitat al Lloc de Venda (PLV), tindrà lloc una taula rodona on participaran dissenyadors, fabricants de PLV, publicistes i marques anunciants usuàries de PLV tant de productes com de serveis i representants de la distribució comercial. L'objectiu és oferir una visió sobre el mercat de la PLV a Espanya i les possibilitats de comunicació que ofereix aquest mitjà publicitari. A Hispack participen com expositors directes més de 40 empreses fabricants de productes de PLV.
Imagen
A més, el certamen comptarà amb la presència de Lluís Bassat, president de Bassat Ogilvy & Mather Espanya que pronunciarà una conferència magistral sobre màrqueting i packaging que organitza Graphispack Associació. El reconegut publicista analitzarà els hàbits i tendències de consum, els nous models de compradors i altres aspectes de l'entorn publicitari realitzats amb el packaging.
Actes paral·lels
Està prevista la celebració de la Primera Trobada Hispack de R + D en Envasos i Embalatges que se centrarà en els últims desenvolupaments en materials barrera aplicats a la tecnologia del packaging. L'objectiu de l'esdeveniment és oferir als fabricants i usuaris els coneixements necessaris per a una millor selecció dels materials més adequats per cobrir les exigències del producte a envasar.

També tindrà lloc la jornada sobre "Innovació, Disseny i certificació: tres eixos fonamentals de la cadena del packaging". Les ponències tractaran sobre la innovació com a eina de competitivitat, el disseny com a motor d'innovació, els nous materials i processos com a conductors de la innovació i la certificació com a element clau de consolidació. La jornada està organitzada per Innopack Fundació Privada i BCD Barcelona Centre de Disseny, en col·laboració amb Applus +, Centre Català del Plàstic, ESADE, Pro-Cartró Espanya i CIDEM.
Els joves estudiants de disseny podran conèixer els últims estudis especialitzats en packaging a la tercera edició de la Jornada Jove del Packaging organitzada per Hispack en col·laboració amb Graphispack Associació.

Imagen
Premis, llibres i exposicions
Com ja va sent tradicional es lliuraran els Premis Líderpack 2005 que en aquesta sisena edició es van presentar 78 treballs dels quals 15 han rebut un guardó. La cerimònia d'entregade dels premis tindrà lloc el 27 de març al recinte Gran Via. A més, coincidint amb Hispack 2006, Fira de Barcelona, en col·laboració amb el Departament de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya, presentaran una nova edició actualitzada, ampliada i revisada del Llibre Blanc de l'Envàs i Embalatge, la principal obra bibliogràfica per el coneixement del sector del packaging a Espanya.
Finalment, s'ampliarà el cicle d'exposicions "PACK. Història, Cultura i Memòria del Packaging "amb la mostra titulada" Food & Pack "que recollirà els beneficis introduïts pel packaging en el món de l'alimentació.

Empreses o entitats relacionades

Centre Català del Plàstic
Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis