Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack 2006 vuelve a apostar por la formación de los jóvenes del sector del packaging

Hispack 2006 torna a apostar per la formació dels joves del sector del packaging

30/01/2006

30 gener 2006

Hispack, en col·laboració amb la Graphispack Associació, celebrarà el divendres, 30 de març, la tercera edició de la Jornada Jove del Packaging, una activitat dirigida a estudiants universitaris i alumnes de formació professional de segon cicle que vulguin conèixer els factors que intervenen en el disseny d'envasos, embalatges i PLV d'èxit. Així mateix, en la jornada es presentaran els estudis (màsters i postgraus) especialitzats en packaging com una interessant sortida laboral en diferents àmbits de l'empresa, el món de la comunicació i el màrqueting, o la indústria.
Aquesta activitat pretén analitzar de forma didàctica els factors que determinen l'encert d'un envàs des del punt de vista del disseny i la comunicació, tenint en compte aspectes com els materials emprats, la practicitat d'ús, o els processos de disseny i fabricació, etc . Al mateix temps, la jornada donarà a conèixer l'estreta relació funcional i comunicativa dels diferents elements que formen l'embalatge de qualsevol producte. Amb això es vol realçar la importància i la presència del packaging en totes les activitats econòmiques.
La Jornada Jove del Packaging s'estructura en quatre conferències. La primera, a càrrec del dissenyador Josep Maria Morera tractarà sobre el disseny de packaging a través dels sentits. Mitjançant l'explicació de casos pràctics, Morera parlarà sobre la importància que té el disseny d'envasos per a l'ús del producte, per comunicar missatges i per transmetre sensacions que moguin a la compra d'un article.
A continuació, Jordi Quera, de l'empresa Esko-Graphics presentaran múltiples aplicacions digitals que converteixen un disseny en un envàs real, és a dir, que configuren l'estructura i la gràfica del packaging per a la producció industrial. La tercera ponència a càrrec de José Miguel Melendo, director gerent de Grup Docuworld, vol demostrar l'eficàcia d'una bona coordinació entre el packaging, la Publicitat al Lloc de Venda i l'etiquetatge. Finalment, Manuel Bertomeu, vicepresident de la Fundació Innopack i director general de Bobst Group Ibérica, SL explicarà les principals raons per estudiar packaging i les sortides laborals que ofereix aquesta formació en l'actualitat. Presentarà i moderarà la jornada el secretari general de l'Associació Graphispack, Pere Serrat.
Jornada jove en l'edició d'Hispack 2003
Jornada jove en l'edició d'Hispack 2003

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis