Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El SIL se refunda para 2006 y apuesta por más presencia del sector de la Manutención

El SIL es refunda per a 2006 i aposta per més presència del sector de la Manutenció

15/12/2005

En la propera edició serà el Saló Internacional de la Logística i la Manutenció.

Enric Lacalle, President del Comitè Organitzador del SIL , va presentar a mitjans de desembre de 2005 els nous objectius del SIL per a l'edició del 2006, que se celebrarà entre els dies 23 i 26 de maig. En ell es presenten diverses novetats, entre les quals destaca la pròpia refundació i canvi de nom del Saló, que passarà a anomenar-Saló Internacional de la Logística i la Manutenció.
Si bé les conegudes sigles i el logotip no canviaran, la inclusió del terme "manutenció" en el propi nom del Saló és una clara referència a l'esforç que es farà des de l'organització per augmentar la presència d'aquest sector a la Fira.

Altres novetats per al 2006 seran una major internacionalitat, més Jornades i un augment de la superfície d'exposició, ocupant els pavellons 2 i 3 de Montjuïc 2.

Lacalle explica que el canvi de nom té com a principal objectiu agrupar en un mateix Saló tots els sectors relacionats amb la logística, facilitant també als empresaris i professionals tant de la logística com de la manutenció un espai dedicat a ells i en el que poden trobar tant futurs clients com a possibles proveïdors. Al mateix temps, busca posicionar-se com un Saló de referència de la Manutenció en l'àmbit europeu. En aquest sentit, i per afavorir la presència de la Manutenció en la propera edició, està prevista una Jornada dedicada a aquest sector formal i, en el tradicional Sopar de la Logística hi haurà també un premi específic a la Manutenció.

Així mateix, SIL 2006 està concebut com un Saló molt sectoritzat, fins i tot amb diferents colors de moqueta segons la zona. A més, a partir d'aquesta edició, hi haurà un òrgan consultiu a manera de comitè per a cadascun dels sectors.

Imagen
D'altra banda, Lacalle va explicar com està dissenyat el Symposium per al 2006. Aquest durarà un dia (concretament el dimecres, el segon dia de Saló) i tindrà un enfocament molt més pràctic i econòmic, compost per quatre sessions. Així, comptarà amb una cimera de la logística espanyola, un debat entre el president d'una important multinacional internacional (per determinar) i el director d'un mitjà de comunicació, un debat sobre el mercat asiàtic i una sessió on es compararan ciutats i els seus models portuaris. Per a la primera edició els escollits són els ports de Barcelona i Anvers, i està previst que participin els alcaldes de cada ciutat.
En definitiva, l'objectiu del SIL 2006 és ampliar encara més l'espai i l'oferta del sector de la logística, i en especial de la manutenció (tot i que ja compta amb una bona representació), i créixer més, per englobar tota l'oferta existent d'ambdós sectors. En aquest sentit, Lacalle va afirmar que "el SIL és el Saló natural per a les empreses de manutenció", en referència a la presència d'aquestes a altres fires com Construmat o Hispack, on generalment assisteixen a falta fins ara d'un Saló específic per a elles, com vol ser SIL 2006.
foto

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona
Meeting y Salones, S.A.U. - Salón Internacional de la Logística

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis