Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Hispack convoca los premios anuales Liderpack

Hispack convoca els premis anuals Liderpack

03/01/2006

3 gener 2006

Amb motiu de la propera celebració del Saló Internacional de l'Embalatge, Hispack 2006 , Fira de Barcelona amb el suport de Graphispack Associació convoca la sisena edició del Concurs Nacional de Envàs i Embalatge, Premis Liderpack, a favor de la promoció de la indústria espanyola de l'envàs , embalatge i PLV. Com a principals novetats, els Premis Líderpack, amb periodicitat biennal des dels seus orígens, adquireixen a partir d'aquesta edició caràcter anual. Al mateix temps, el Concurs ha simplificat el nombre de categories a nou i ha renovat els membres del jurat per donar cabuda a nous professionals de prestigi en l'àrea del disseny d'envasos, tecnologia i comunicació.
En línia amb la seva creixent implantació, i al llarg dels seus diferents convocatòries, el Concurs Nacional de Envàs i Embalatge ha anat modificant les seves bases per tal d'adaptar-les a la realitat d'un sector caracteritzat per la seva pluralitat, obtenir el més alt nivell de qualitat i representativitat i recollir totes les novetats, innovacions o noves aplicacions d'ús que amplien i milloren les aportacions de la indústria, els hàbits dels usuaris i el respecte al medi ambient.
En aquest sentit, en la seva pròxima convocatòria, els Premis Líderpack estan oberts a la participació de treballs dissenyats i fabricats a Espanya durant el 2004 i 2005 i també a aquells premiats en un altre concurs d'àmbit espanyol. Les creacions guardonades en certàmens internacionals no poden concursar.
Aquest any, els Premis Líderpack presenten noves categories. A diferència d'anteriors convocatòries en què es premiaven els treballs en funció del material de fabricació de l'envàs o embalatge o el sector en què s'aplicava la PLV, en aquesta ocasió les modalitats a concurs es centren únicament en el concepte global d'envàs o embalatge, així com en el caràcter temporal o permanent de la PLV. D'aquesta manera, les categories dels Premis Líderpack 2005 són: Envàs o Embalatge primari; Envàs o Embalatge secundari; Embalatge de transport; Elements perifèrics del Packaging (etiquetes, marcatge i codificació, dosificació, procés, etc.); Sistema d'embotellat o encapsulat, Publicitat en el Lloc de Venda permanent; Publicitat en el Lloc de Venda temporal, Publicitat en el Lloc de Venda electrònic / interactiu, i Disseny Jove.
elles mateixes, es concedirà el guardó "Best in show" (el millor del concurs) a les dues creacions que més destaquin en els àmbits de packaging i PLV, respectivament.

Empreses o entitats relacionades

Equiplast, Expoquimia, Eurosurfas. Fira de Barcelona
Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis