Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los mejores productos de embalaje y PLV reciben los premios Líderpack

Premis Líderpack 2013

Els millors productes d'embalatge i PLV reben els premis Líderpack

Redacció Interempresas12/11/2013

Els 28 guanyadors dels Premis Líderpack 2013 van recollir dijous passat, 7 de novembre, el seu trofeu en Fira de Barcelona en un acte al que van assistir prop de 200 persones entre empresaris i professionals de la indústria espanyola de l'envàs, embalatge i de la Publicitat en el Lloc de Venda. El conceller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, va anar l'encarregat de presidir la celebració.

Els 28 guanyadors dels Premis Líderpack 2013 ja amb el guardó entre les seves mans
Els 28 guanyadors dels Premis Líderpack 2013 ja amb el guardó entre les seves mans.

Com cada any, Líderpack lliura els premis més importants de la seva especialitat al nostre país reconeixent la innovació, creativitat, qualitat i respecte del medi ambient del packaging i de la PLV. En aquesta edició les especialitats d'alimentació i begudes han estat les que més guardons han concentrat, representant el 42% de tots els premis lliurats.

La importància del packaging a Barcelona

Durant la seva intervenció, el conceller Felip Puig va lloar l'esforç d'innovació permanent de la indústria del packaging per oferir solucions i millores en la usabilidad, protecció i manipulat dels productes tant per al consumidor final com para diferents sectors industrials i per a la distribució. Puig va recordar el pes d'aquest sector a Catalunya i l'aposta pel disseny i la sostenibilitat que estan realitzant les seves empreses.

A més del conseller, a l'acte també van assistir el president de Graphispack Associació, Jordi Quera; el president del jurat i de l'Institut Español de l'Envàs i Embalatge, Carlos Aguilar;el director general de Fira de Barcelona, Agustín Cordó; el president del comitè organitzador de Hispack i el director del saló, Javier Riera Marsá i Xavier Pascual, respectivament i el secretari general de Graphispack Associació, Ignasi Cusí. A més, la cerimònia de lliurament de guardons va tenir com convidats d'excepció als membres de la World Packaging Organization que durant aquesta setmana han celebrat la seva Second Meeting a la Ciutat Comtal.

Embalatge realitzat íntegrament en cartró ondat per a l'enviament d'ampolles de vi, cava....
Embalatge realitzat íntegrament en cartró ondat per a l'enviament d'ampolles de vi, cava... L'envàs és capaç de suportar caigudes de fins a 1,80 metres sense trencar l'ampolla. Producte patentat per Cartonajes Font.

Després de lliurar tots els trofeus, va haver-hi un reconeixement especial per a tres dels treballs premiats que van rebre un guardó extra com els millors productes del concurs. En packaging, el màxim guanyador va ser Bottlepack, de Cartonajes Font, un embalatge a prova de cops realitzat en cartró ondat per a l'enviament d'ampolles de vi o cava. En PLV, el millor entre els millors va ser l'expositor permanent Moble Demo Meep, fabricat per Zedis, per presentar una Tablet per a nens.

L'objectiu d'aquest expositor és ensenyar al publico la nova Meep i tots els seus accessoris, creant una atmosfera de joc, propera i lúdica...

L'objectiu d'aquest expositor és ensenyar al publico la nova Meep i tots els seus accessoris, creant una atmosfera de joc, propera i lúdica, convidant a descobrir als nens l'univers Meep. Concebut amb diferents materials, ferro, fusta i cartró, per ser un expositor permamente i durador.

Per la seva banda en la categoria de Disseny Jove, el gran triumfador va ser un flascó de perfum amb forma de càmera fotogràfica obra dels estudiants Jacobo Sandino, Hisa Nimi i Alejandro Giraldo. Aquest packaging ha passat directament de l'escola al mercat, ja que Pull&Bear ha comprat la idea i actualment comercialitza el producte a la seva xarxa d'establiments.

Jacobo Sandino, Hisa Nimi i Alejandro Giraldo, creadors de Perfum Shot...

Jacobo Sandino, Hisa Nimi i Alejandro Giraldo, creadors de Perfum Shot. L'aroma ho ha produït l'empresa de perfumeria Akequele, i el producte final ho ha comprat i ho distribueix actualment la multinacional téxtil Pull&Bear.

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación
Hispack - Fira de Barcelona

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis