Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Barcelona acoge la Asamblea General Ordinaria de Graphispack Asociación
L'acte va comptar amb la participació de l'alpinista Ferran Latorre

Barcelona acull l'Assemblea General Ordinària de Graphispack Associació

Redacció Interempresas05/07/2013

El passat 18 de juny, Graphispack Associació, l'Associació Espanyola de Subministradors per a la Indústria Gràfica, Embalatge i PLV, va celebrar l'Assemblea General Ordinària, que cada any realitza durant aquestes dates.

L'Assemblea va tenir lloc en el recinte de Fira de Barcelona, Gran Via. Seguidament a l'Assemblea va tenir lloc una conferència del reconegut alpinista Ferran Latorre, guanyador del Piolet d'Or, i escalador de set vuit milers i càmera del programa de TVE ‘Al caient de l'impossible’ que va parlar de l'esforç i la perseverança com a procés d'èxit i descobriment d'oportunitats. L'acte va finalitzar amb un esmorzar per als associats i empreses convidades, en el restaurant Nuclo, en les mateixes instal·lacions de Fira de Barcelona.

D'esquerra a dreta: Ignasi Cusí, secretari general de Graphispag Associació, Jordi Quera, president, i Carlos Aguilar, tresorer...

D'esquerra a dreta: Ignasi Cusí, secretari general de Graphispag Associació, Jordi Quera, president, i Carlos Aguilar, tresorer.

Prop de 45 empreses associades van estar presents, així com els set presidents de les agrupacions sectorials que constitueixen Graphispack Associació i que vetllen per potenciar les especialitats de cada entorn empresarial: Adifa P.L.V (Agrupació de Dissenyadors i Fabricadors de material de publicitat en el lloc de venda), Aifbop (Agrupació Ibèrica de Fabricants de Bosses de paper), Asag (Agrupació de Subministradors per a les Arts Gràfiques), Aiidys (Agrupació d'Imatge Impressió Digital i Serveis), Atef (Agrupació Tècnica Espanyola de Flexografía), EFE (Embalatge Flexible Espanya), Ieee (Institut Español d'Envàs i Embalatge), al costat del president de l'Associació, Jordi Quera.

Assistents a l'Assemblea General Ordinària

Assistents a l'Assemblea General Ordinària.

Des de l'Assemblea, el president de Graphispack Asociacion va agrair la implicació de tots els associats i va destacar l'esforç que fan els òrgans de govern de l'Associació per defensar els interessos del sector.

Durant l'Assemblea de Graphispack, es va fer balanç de l'èxit del Saló Graphispag Digital 2013, que confirma la reactivació del sector gràfic, i es va parlar de l'engegada dels propers salons Graphispag 2015 i Hispack 2015 en unes edicions clau per dinamitzar les vendes i l'exportació.

Ferran Latorre, guanyador del Piolet d'Or, i escalador de set vuit milers i càmera del programa de TVE ‘Al caient de l'impossible'...
Ferran Latorre, guanyador del Piolet d'Or, i escalador de set vuit milers i càmera del programa de TVE ‘Al caient de l'impossible'.

També es va presentar la memòria d'activitats 2012, en la qual es van detallar tots els actes realitzats per als associats en el transcurs de l'any 2012: congressos, jornades tècniques, concursos, lliuraments de premis, etc.

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis