Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Dassault Systèmes lleva su 3DExperience a las empresas de maquinaria industrial
Bossar Packaging S.A. redueix en un 80% els seus prototips i escurça el seu cicle de disseny en un 20% gràcies a les aplicacions de SolidWorks

Dassault Systèmes porta el seu 3DExperience a les empreses de maquinària industrial

Redacció Interempresas06/03/2013
Dassault Systèmes, 3DExperience Company especialista en programari de disseny 3D i solucions de maquetat digital 3D i gestió del cicle de vida dels productes (PLM), ajuda a les empreses Maquinària Industrial a tenir èxit. Bossar Packaging, S. a. desenvolupa maquinària complexa i amb una elevada càrrega tecnològica amb el programari SolidWorks, per complir amb les necessitats específiques dels seus clients, com per exemple, omplir i segellar borses especials amb formes inusuals o envasar productes delicats.

La tecnologia 3D no només els ha portat a crear dissenys més innovadors, sinó també a reduir el nombre de prototips en un 80%. A més, l'empresa ha estat capaç de reduir el temps de disseny en un 20% i els errors de disseny en un 10%. El temps dedicat a modificar peces per errors de disseny, s'ha reduït en un 15%. Gràcies a les perspectives que el 3D ofereix, Bossar ha estat capaç d'eliminar gairebé totes les preguntes del personal de taller.

Bossar ofereix una àmplia gamma de màquines envasadoras horitzontals des de solucions modulars amb una àmplia varietat d'opcions, fins a equips especials d'alt rendiment. Sobre la gamma de productes, els enginyers desenvolupen projectes a mesura per a cada client. Amb més de 3.000 peces en moviment, el departament de disseny estava buscant una aplicació 3D amb funcions de simulació integrades. SolidWorks Premium els ajuda a evitar interferències i col·lisions, però també els ofereix completes eines i funcions intel·ligents de CAD.

“La flexibilitat de SolidWorks ens dóna total llibertat per dissenyar sense haver de preocupar-nos del programari. Ens ajuda en el disseny de les nostres màquines i peces sense necessitat de ser experts en programari, només necessitem ser experts en les nostres màquines", comenta el director d'IT Javier Serrano. "El millor de SolidWorks és la facilitat per adaptar o actualitzar dissenys anteriors. Reutilitzem models 3D sense amb prou feines esforç i sense que hi hagi duplicació de dades. A més d'això, SolidWorks és un dels sistemes més fiables per al disseny en 3D”.

SolidWorks ha ajudat a implantar a Bossar una cultura de disseny completa. Ajuda, a informar sobre l'estat dels projectes d'una manera integrada i a treure partit de dissenys i solucions existents per a projectes futurs. Recentment, l'empresa ha adquirit també SolidWorks Enterprise PDM (EPDM) per a la gestió de dades de producte.

“Teníem un sistema en funcionament que no oferia el rendiment necessari per a nosaltres. Volíem millorar la nostra eficiència i això ens va portar a avaluar SolidWorks EPDM”, afirma Javier Serrano. “És l'única eina existent al mercat que ens garantia un millor rendiment i està totalment integrada amb el CAD de SolidWorks. La velocitat de les recerques i l'accés a la informació requerida, juntament amb la possibilitat de personalitzar i integrar SolidWorks EPDM amb altres solucions administratives de l'empresa era una qüestió important per a nosaltres”.

Addicionalment als estalvis assolits ja amb el CAD de SolidWorks, Bossar espera una reducció significativa dels errors de disseny, els esforços i temps invertits en la recerca o creació de nous dissenys o documents, així com un augment de la reutilització dels dissenys gràcies a la implantació de SolidWorks EPDM. La contínua innovació, el servei d'atenció al client i la presència global són els valors clau de la marca Bossar. Amb l'experiència en 3D, la companyia està ben preparada per mantenir la seva competitivitat en la seva indústria.

Empreses o entitats relacionades

Dassault Systèmes España, S.L. - SolidWorks

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    12/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    05/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis