Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fira de Barcelona y Graphispack Asociación convocan los Premios Marca Digital

Fira de Barcelona i Graphispack Associació convoquen els Premis Marca Digital

12/02/2013

12 de febrer de 2013

Els tradicionals Premis Marco d'Or (convocats bienalmente amb motiu dels salons Graphispag i graphispag.digital), canvien el seu nom pel de Premis Marca Digital. Amb aquesta nova denominació es vol concedir major protagonisme a les possibilitats de personalització de qualsevol producte imprès, objecte o superfície gràcies a la tecnologia gràfica digital. En aquest sentit, Fira de Barcelona i Graphispack Associació acaben de presentar les bases d'aquest concurs que reconeix els millors treballs d'impressió digital, serigrafia, tampografía i retolació produïts a Espanya per empreses i escoles d'arts gràfiques.
Sessió del jurat per a l'última edició dels Premis Marcos d'Or
Sessió del jurat per a l'última edició dels Premis Marcos d'Or.
En els últims anys, la impressió digital està multiplicant la seva presència tant en l'àmbit de la comunicació visual com en entorns industrials. Per això, s'han reformulat aquests guardons amb la finalitat de que els ‘Marca Digital’ siguin el referent dels millors treballs gràfics impresos amb aquesta tecnologia al nostre país, com ja va ocórrer amb els productes de serigrafia i tampografía sota la denominació ‘Marco d'Or’.

Al certamen poden concórrer empreses del sector gràfic, companyies industrials que emprin aquests sistemes d'impressió en els seus processos de fabricació i escoles d'arts gràfiques. Es pot presentar qualsevol treball produït durant 2011 i 2012 que inclogui impressió digital, serigrafia, tampografía i retolació o que combini aquestes amb altres tècniques d'impressió.

Les categories a concurs són: Impressió industrial (sobre diferents materials i circuits impresos); impressió tèxtil (decoració d'interiors, moda i uns altres); comunicació visual (cartelleria publicitària, publicitat en el lloc de venda (PLV), publicitat exterior i publicitat d'esdeveniments); etiquetaje i packaging; reproducció d'obra gràfica (artística, decorativa, fotogràfica); i altres aplicacions d'impressió.

El lliurament dels treballs i la documentació requerida a les bases del concurs ha d'efectuar-se fins al 18 de març de 2013 a la seu de Graphispack Associació.

El Jurat dels Premis Marca Digital, format per experts i professionals de la publicitat, el disseny i la indústria, avaluarà cadascun dels treballs i decidirà els guanyadors en cada categoria. El lliurament de trofeus tindrà lloc en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona durant la celebració de graphispag.digital, entre el 17 i el 20 d'abril. Els treballs guardonats es mostraran en l'espai Image&Print Awards del saló, un àrea que reunirà, a més, els projectes guanyadors d'altres certàmens com els Premis Anuaria de Disseny Gràfic; els Premis Lletra de Comunicació Visual i Gràfica d'Entorn; i els Premis Líderpack, de packaging i PLV.

Els Premis Marca Digital estan patrocinats per Roland, Laboratoris Color EGM i Mactac.

Basis disponibles aquí

Empreses o entitats relacionades

Graphispack Asociación
Graphispag - Fira Barcelona

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    25/07/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    18/07/2024

Enllaços destacats

EasyLinneFundación Andaltec I+D+i

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis