Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aimplas organiza un curso de caracterización de materiales plásticos para envase y embalaje

Aimplas organitza un curs de caracterització de materials plàstics per a envàs i embalatge

05/10/2012

5 d'octubre de 2012

Els propers dies 16 i 17 d'octubre, Aimplas organitza en les seves instal·lacions un curs sobre caracterització de materials plàstics per a envasos. Aquesta activitat formativa de 14 hores lectives s'estructurarà entorn de tres grans temes: propietats dels materials plàstics, interacció envasi-producte i assajos sobre producte acabat. En el curs s'analitzaran les propietats dels materials plàstics des del punt de vista tèrmic, òptic i físic-mecànic i es donaran a conèixer aspectes clau en la identificació dels mateixos.

També s'analitzarà la interacció envasi-producte a través de fonaments, normes i mètodes d'assaig relacionats amb la permeabilitat, migració, els estudis sensorials i la compatibilitat química. Es donarà a conèixer per tant com complementar la caracterització de l'envàs amb els assajos d'interacció envasi-producte més adequats en funció de les característiques particulars de cada envàs i cada producte contingut en ell (aliments, substàncies químiques, mercaderies perilloses, etc.).

Els assajos sobre producte acabat seran el tercer gran pilar d'aquest curs. S'analitzarà la informació que ofereixen els diferents assajos i anàlisis per solucionar problemes de funcionalitat en envasos (trencaments, deformacions, segellat, lliscament, etc.). A més, es tractaran aspectes relacionats amb estudis de vida útil i homologació d'embalatges plàstics per a mercaderies perilloses. Finalment, es presentaran casos pràctics sobre quins assajos són els més adequats per a tipus concrets d'envasos i l'elaboració de fitxes tècniques adaptades al producte i l'aplicació.

Empreses o entitats relacionades

AIMPLAS - Instituto Tecnológico del Plástico

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Envase y Embalaje

    12/09/2024

  • Newsletter Envase y Embalaje

    05/09/2024

Enllaços destacats

Fundación Andaltec I+D+iEasyLinne

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis