TV 95 Premier, S.L. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
TV 95 Premier, S.L.
Av. Mare de Déu de Montserrat, 26
08799 Sant Pere Molanta (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑938181789  
🖷:  +34‑938925038
w:  www.tv95premier.com
Fabricant d'accessoris mecànics per a telecomunicacions i torres de mesurament de vent per a eòlica i control de parcs.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
TV 95 Premier, S.L.

TV 95 PREMIER, va ser creada en el 1993, amb la finalitat d'atendre la demanda existent al mercat, d'una empresa especialitzada exclusivament en la fabricació d'herrajes per al sector de telecomunicacions. Fins a aquest moment, al mercat solament havien algunes empreses que com a complement a la seva gamma de productes d'electrònica, fabricaven accessoris d'herraje molt bàsics.

Des del principi, el nostre objectiu va ser omplir el vacio existent en el sector, ja que tant els fabricants d'electrònica com els instal·ladors de telecomunicacions precisaven herraje variat, funcional i que s'adaptés a les necessitats de cada moment.

Actualment comptem amb una extensa gamma d'herrajes i accessoris per a telecomunicacions, així com una molt àmplia gamma de torres per a repetidors de TV, telefonia, sistemes d'enllaç, etc … així com para mini-eòlica.

És per això que des de fa aproximadament uns 15 anys, ens introduïm en el sector de les energies renovables, ja que van sorgir noves necessitats que no podien cobrir-se amb les estructures convencionals. T.V.95 avui està fabricant torres per a qualsevol tipus d'emplaçament, altitud i climatologia més adversa.

Ara com ara, com a fabricant d'herrajes, torres i accessoris per a telecomunicacions, així com torres esbiaixades i acte suportades per al sector eòlic, TV 95 PREMIER està reconeguda actualment, com a empresa capdavantera del sector, doncs posseeix la gamma més àmplia, extensa i de major qualitat del mercat actual Europeu.

Comptem amb clients com: Acciona, Alen Enginyeria, Alcad, Codelec, Dekra-Ambio, Engel-Axil, Fagor, Gamesa, Gas Natural, Ges Siemsa, Iberdrola, Ikusi, Indra, Kintech, Measwind, Norvento, Sedea, Teka, Telvent.

TV 95 PREMIER és una empresa més dins del sector, però que des dels seus inicis fa ja gairebé 30 anys, és reconeguda i valorada com una empresa innovadora que manté un lema:

LA QUALITAT PER PRINCIPIS.