IBC Solar, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
IBC Solar, S.A.U.
Av. Juan de la Cierva, 27 - Edificio Wellness 1 - Parque Tecnológico
46980 Paterna (València) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑961366528   +34‑918265054  
🖷:  +34‑961366529
w:  www.ibc-solar.es
Instal·lacions fotovoltaiques

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
IBC Solar, S.A.U.

Avalada per la seva extensa experiència, IBC SOLAR és un grup capdavanter en el sector global de l'energia fotovoltaica, oferint solucions integrals per a la producció d'energia elèctrica a partir de la llum solar. L'empresa cobreix tots els serveis que un projecte implica, des de la planificació fins al lliurament d'instal·lacions clau en mà. Fins avui, IBC SOLAR ha implementat a tot el món més de 2 GW en 120.000 sistemes fotovoltaics. Aquests projectes van des de grans parcs solars, que aboquen energia elèctrica a la xarxa general, fins a sistemes aïllats de proveïment propi.
IBC SOLAR comercialitza els seus propis equips, components fotovoltaics i sistemes a través d'una extensa xarxa de socis empresarials. Com a contractista principal, planifica i realitza importants projectes solars sota la modalitat clau en mà. Amb els seus programes integrals de manteniment i monitoratge, garanteix l'òptim rendiment de les seves instal·lacions.
IBC SOLAR va ser fundada en 1982 en Bad Staffelstein, Alemanya, i actualment està representada mundialment per les seves filials a Espanya, Itàlia, França, Països Baixos, Grècia, Malàisia, República Txeca, Xina, Turquia, Regne Unit, Àustria i una representació a Portugal. El grup internacional IBC SOLAR compte en l'actualitat amb prop de 440 empleats, 300 dels quals treballen a Alemanya.
Les més de 120.000 instal·lacions fotovoltaiques implementades per IBC SOLAR a tot el món, són el fidel reflex de la seva aposta per un programa de qualitat integral. Entre els rigorosos controls executa auditorias als fabricants, inspeccions als processos de fabricació, revisions de producte final i test realitzats per instituts independents (TÜV, VDE, SGS i el Fraunhofer-Institut).