GD Aparatos - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
GD Aparatos
Est, 16 - Pol. Ind. Buvisa
08338 Premià de Dalt (Barcelona) Espanya
☎:  +34‑937514552  
🖷:  +34‑997514527
w:  www.gdaparatos.com
Fabricació i venda de tot tipus d'accessoris per a les instal·lacions de gas.Fabricants de Cremadors de gas. Importador i distribuïdor exclusiu del Gas Industrial Chemtane 2 i de l'Additiu per autogas Chemtane V. Comercialització de bufadors Harris i Bufadors Sievert de tot tipus d'aparells i accessoris per a gas.
Presentación

GD Aparells neix en 1997 de la mà d'experts professionals del sector del gas. Som els distribuïdors oficials a Europa i Guinea Equatorial del gas industrial Chemtane 2, una solució innovadora per l'oxicorte, la soldadura autógena i l'escalfament industrial i també del Chemtane V, additiu per a propà i gas natural d'automoció que millora ostensiblement el rendiment del motor.

En GD Aparells també som capdavanters en:
· La fabricació de cremadors de gas per a multitud d'usos: en hostaleria, en indústria alimentària i altres aplicacions com a forns de ceràmica, assecadors de tabac i escalfament de xapes, entre uns altres.
· La comercialització d'accessoris per a instal·lacions de gas, com: bufadors, llances termicas, equips oxigas, reguladors de pressió, tubs flexibles, claus, racorería, bateries colectoras, detectors de fugides de gas, electrovàlvules, comptadors, protecció.