Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A. - Altres tipus d'hivernacles

T

Umbráculos de sostre pla: es caracteritza per posseir una coberta plana

Fotografia de Umbráculos de sostre pla
L'umbráculo “modelo T” es caracteritza per posseir una coberta plana, amb pilars col·locats cada 4 o 5 m. (T-4 × 4 o T-5 × 5), tant frontalment com lateralment. L'altura dels pilars depèn de les necessitats del client (cultiu a protegir, etc.), podent oscil·lar des dels 3 m d'altura estàndard fins als 7 m o més per poder arribar a albergar arbres o palmáceas de gran port. El model T-5 × 5 posseeix una major distància entre pilars, portant uns tornapuntas especials que arrostran els pilars a les corretges del sostre.

Els accessos es poden resoldre col·locant portes estàndard (amb plafons en PVC rígid o en malla), o deixant buits de pas a conveniència del client.

La malla de les cobertes pot triar-se entre diferents tipus (malla d'ombrejo tipus ràfia, malla monofilamento, o malla tèrmica), i pot col·locar-se recobrint per complet l'estructura en sostres i perímetre, o únicament el sostre, segons les necessitats del client.

A més, el model de sostre pla ‘T-4 × 4’ és fàcilment convertible a ‘P-8 × 4’ mitjançant la instal·lació de pilars i arcs cada 2 m (a més de canalons i reforços estàndard del P-8), fet que destaca la versatilitat dels productes ININSA.