Phoenix Contact, S.A. - Terminals d'interfície home-màquina (HMI) i pantalles

Sütron TesiMod BT20

Terminal gràfic: la seva memòria d'aplicació és d'entre 256 kbytes i 768 kbytes

Fotografia de Terminal gràfic
Els terminals gràfiques TesiMod ofereixen totes les funcions necessàries. Són compatibles amb molts controls, gràcies als controladors de protocol cargables. Porten pantalles de fàcil lectura, fins i tot en condicions d'il·luminació desfavorables. Els frontals estan protegits contra pols i dolls d'aigua, segons índex IP 65. Són fàcils de muntar gràcies a la seva baixa profunditat de muntatge, fins i tot amb espais molt apurats. Existeixen terminals d'usuari específics per al client, preparats per a les necessitats individuals.

La seva programació i manejabilitat funcionen amb el TSwin, el programari de programació per tots els terminals TesiMod.

La seva programació és senzilla i ràpida: poden adoptar-se dades de projecte existents. El seu maneig és senzill i segur mitjançant tecles de programari, tecles de funció o pantalla tàctil. El seu funcionament està estandarditzat i disposa d'ajuda en pantalla per a un accés ràpid a la informació.

El model BT20 disposa de pantalla de quars líquid, amb CFL i il·luminació de fons. Capacitat de 16 línies de 40 caràcters per línia o de 8 línies de 20 caràcters per línia. I d'imatges de 240x128 píxels. La superfície de la pantalla té unes dimensions de 131 mm d'ample per 72 mm d'alt. L'altura dels caràcters és de 3,7 mm.

El teclat és de tipus de relleu baix. Incorpora 12 tecles de funció, 22 tecles de sistema i 12 tecles de programari.

La seva memòria d'aplicació és de 256 kbytes a 768 kbytes.