Pirobloc, S.A. - Enginyeria i consultoria tècnica industrial

Servei de transformació de calandras a vapor en calandras d'oli tèrmic

Fotografia de Servei de transformació de calandras a vapor en calandras d'oli tèrmic
Pirobloc ofereix el servei de “transformació de calandras a vapor en calandras d'oli tèrmic”.

La irrupció al mercat de les calandras industrials de gran format, alimentades directament a gas i que incorporen una caldera d'oli tèrmic en el propi xassís de la màquina va a canviar el panorama del mercat de la bugaderia Industrial a França. Per això, Pirobloc ja disposa dels equips moderns i autònoms, fàcils d'instal·lar que racionalitzen l'espai.

Aquest servei, fruit del departament d'I + D de Pirobloc, presenta notables avantatges a les empreses que ho contractin. A nivell de reglamentació, seguretat, organismes de control, representa una gran tranquil·litat a les empreses del Sector de la Bugaderia,  atès que se segueix necessitant el vapor per al rentat, però es podrà  reduir considerablement la pressió de les calderes i baixarà el relatiu al manteniment. La qualitat del planchado també serà superior.

Aquestes modificacions permeten que la posició de la caldera sigui tant vertical com a horitzontal de forma indiferent, la qual cosa permet subministrar, en curts terminis de lliurament, equips tant horitzontals com a verticals.