Ininsa - Invernaderos e ingeniería, S.A. - Mòduls i panells solars fotovoltaics

Ininsa FV

Plaques fotovoltaiques per a hivernacles: amb possibilitat de rebre cobertes rígides o flexibles

Els hivernacles fotovoltaics d'Ininsa són estructures dissenyades especialment per suportar plaques fotovoltaiques en part de la seva coberta, amb possibilitat de rebre cobertes rígides (PVC, policarbonat, xapa metàl·lica) o flexibles (film plàstic, malles) en la part del sostre no ocupada per les plaques fotovoltaiques.

Els dos models disponibles (P-9 FV i PW-9 FV) són hivernacles de producció agrícola, alhora que simultàniament serveixen per a la producció d'energia elèctrica.

Les estructures obeeixen a càlculs d'estàtica i resistència, realitzats per ordinador, permetent instal·lar plaques fotovoltaiques en la seva coberta, diferents equipaments a l'interior i suportar la sobrecàrrega produïda pels cultius entutorados. El seu muntatge és ràpid i sense soldadures, sent les unions de tots els seus elements estructurals mitjançant bridas cargolades. A més, la seva galvanització en calenta per procés discontinu les protegeix de possibles oxidacions per l'ambient humit del cultiu.

Tots els models permeten realitzar ampliacions amb posterioritat, tant lateralment com frontalment, mitjançant l'adosamiento de noves estructures sense necessitat de desmuntar les preexistents.