Maquinaria Elkor, S.L. - Encoladora

Gannomat Index 130-230 Trend

Perforadora encoladora: amb control CNC

Fotografia de Perforadora encoladora
La Index 130-230 Trend de Gannomat, que comercialitza Maquinària Elkor, és una màquina per trepar, encolar i inserir clavilles a comandament CNC per al processament racional de les clavilles amb uns intervals de trepat lliurement programables.

Dotada amb recipient en acer inoxidable per 5 kg de cua i 5 l d'aigua, és una màquina flexible, de múltiples usos per a cossos de mobles, calaixos, elements de quadres i llistons de fusta massissa.

Els 2 o 4 camps de treball de sèrie permeten processar fins a quatre peces alhora. A més, l'eix X a CN, amb una velocitat d'avanç de 75 m/min i les revolucions del trepant (3.000/5.000/8.000 rpm) garanteixen uns cicles de treball rapidíssims i una producció molt elevada.

La sèrie Index és el complement ideal per als centres de treball CNC, amb el processament complet, trepar, encolar i inserir clavilles, en un temps d'execució molt ràpid i una reducció important de les hores de treball.

Quant al seu sistema d'encolat, el circuit de cua a 6 bar de pressió, completament tancat, elimina el problema d'enduriment de la cua en el filtre i la necessitat de la neteja del circuit. Amb selector de quantitat de cua controlat electrònicament, inclou chivato d'avís de quantitat de cua en el dipòsit i selector aigua/cua per a neteja ocasional.

Inclou a més topall lateral esquerre, topall dret i topall central, tots amovibles. El topall frontal se subministra amb 14 topalls individuals o amb dues barres de topall en continu ajustables en altura (opcional).