Transdiesel, S.L. - Motors per a vehicles industrials

John Deere Reman Completo

Motors remanufacturados: amb garantia màxima de 2 any i 2.000 hores

Fotografia de Motors remanufacturados
Al contrari que els motors reparats, que només es desmunten fins al punt en què l'avaria resulta accessible, un motor remanufacturado, està completament desmuntat, netejat i revisat. Cada peça ha de superar rigorosos controls de qualitat abans del seu muntatge.

El motor remanufacturado incorpora les millores de disseny existents pròpies de la seva sèrie, fins i tot les posteriorment incorporades a la seva data de fabricació.

El motor complet inclou bloc motor cigonyal, joc de juntes, bieles, pistons, arbres de lleves, eixos equilibradors, conjunt de culata amb tren de vàlvules i tapa de balancines, cárter, bomba d'oli, tapa frontal, sistemes de combustible i admissió d'aire i amortidor del cigonyal. No inclou un sistema elèctric, joc de juntes d'instal·lació, ni sistemes auxiliars d'arrencada per a temps fred. Els accessoris poden ser presos del motor original.

Garantia de 2 any i 2.000 hores (aplicacions agrícoles) o 1 any i sense limitació d'hores (OEM, industrial, construcció, aplicacions forestals).