Tdmed Power Systems, S.L. - Motors de gas

PSI (Gas)

Motors industrials a gas: per a sectors on la preocupació pel medi ambient és un factor primordial

Fotografia de Motors industrials a gas
Power Solutions Inc. és un dels majors subministradors a Nord Amèrica de motors industrials alimentats amb gas natural, gas natural comprimit i GLP.

PSI proveeix als principals fabricants d'equip original dins dels sectors agrícola, industrial i de la construcció. Gràcies a aquest continu i estret treball amb els OEM, PSI pot desenvolupar solucions a mesura que permeten als fabricants desenvolupar els seus equips d'acord amb les necessitats del client.

Els motors de gas PSI, muntats a partir de motors industrials de gasolina General Motors, són compactes, robusts i d'un funcionament silenciós. Estan equipats amb controls i sistemes d'alimentació electrònics que optimitzen el consum de combustible i les emissions. Cobreixen un rang de potència de 26 a 240 HP.

Les aplicacions típiques per a aquest tipus de motors són totes aquelles en les quals la preocupació pel medi ambient sigui un factor primordial: maquinària que opera en espais tancats, serveis municipals de manteniment, aeroports, complexos hotelers, hospitals, etc.

Grups electrògens, carretons elevadors, compressors, baldeadoras, lavacontenedores, tractors d'equipatges, plataformes elevadores i molts altres, són exemples pràctics de màquines on el motor de gas és àmpliament utilitzat.