Phoenix Contact, S.A. - Mòduls de comunicacions i I/S per a autòmats programables

Phoenix Contact SERCOS III

Mòdul d'I/S digital i analògic: connecten de forma ràpida i senzilla sensors i actuadors

Fotografia de Mòdul d'I/S digital i analògic

Els mòduls digitals i analògics SERCOS III de la línia de productes compactes d'I/S Inline Block IO de Phoenix Contact permeten connectar de forma ràpida i senzilla sensors i actuadors a una xarxa SERCOS III.

El mòdul digital compta amb 16 entrades digitals i 16 entrades i sortides digitals combinades. La configuració dels canals combinats d'entrada i sortida es realitza fàcilment sense parametrització interna, sense més que connectar un sensor, si es vol utilitzar el canal com a entrada digital, o un actuador, si es vol emprar com a sortida. Aquesta possibilitat flexible de combinació d'entrades i sortides permet una adaptació òptima a l'eficiència d'I/S de l'aplicació. Els petits temps de retard de les entrades i les sortides (ton tipus 50 µs, toff tipus 150 µs) permeten la seva ocupació tanta en aplicacions de la tècnica de regulació, com a aplicacions de control de moviments.

El mòdul analògic està equipat amb quatre entrades i dues sortides que es poden configurar de forma individual i independent. Les quatre entrades diferencials permeten detectar senyals de corrent de 0 dt. a 20 dt., 4 dt. a 20 dt. i ±20 dt. o senyals de tensió de 0 V a 10 V, ±10 V, 0 V a 5 V i ±5 V o el mesurament de la temperatura mitjançant termorresistencias (RTD). En el costat de la sortida hi ha disponibles senyals de corrent o de tensió per cada canal. Tant les entrades com les sortides posseeixen una resolució de 16 bits. A causa dels petits temps de conversió i el ràpid processament de les dades, la variant analògica s'indica especialment per a les aplicacions a l'àrea de la tècnica de verificació i regulació.