Phoenix Contact, S.A. - Mòdems, radiomòdems i altres equips de transmissió de dades

Phoenix

Mòdem industrial: per a l'accés remot a màquines i instal·lacions

Fotografia de Mòdem industrial
El mòdem industrial de Phoenix està especialment dissenyat per accedir de manera remota a màquines i instal·lacions industrials.

És l'eina més útil per dur a terme el teleservicio i manteniment remot de màquines i instal·lacions. L'equip està específicament dissenyat per al seu ús en entorns industrials i presenta múltiples avantatges en comparació d'equips d'oficina. És fàcil d'instal·lar ja que permet el muntatge directe sobre carril, no precisa de font d'alimentació auxiliar ja que s'alimenta directament amb la tensió de control present en l'armari, i el seu funcionament és robust i fiable davant interferències electromagnètiques i sobretensiones, etc.

És especialment útil per als fabricants de maquinària ja que permet tenir un control remot d'alarmes i incidències, fins i tot via SMS, solucionar a distància determinades avaries, estalviant així els costos de desplaçament, canviar els paràmetres d'una màquina, actualitzar el programari, etc. A més de l'ús en xarxes telefòniques commutades segons V 34, l'equip pot funcionar també amb línies dedicades. Incorpora múltiples funcions de seguretat escalables, com són l'acceptació selectiva de trucades, l'accés restringit mitjançant password, funció call-back, etc. Té una entrada auxiliar d'alarma que es pot programar perquè en activar-se aquesta el mòdem enviï un missatge SMS a un mòbil, un missatge de text a un fax, etc.