Pirobloc, S.A. - Calderes i sistemes de fluid tèrmic

GFT

Generadors de fluid tèrmic: tipus monobloc

Fotografia de Generadors de fluid tèrmic
La sèrie GFT de Pirobloc està formada per generadors de fluid tèrmic concebuts amb moderns dissenys, a manera de grup monobloc, totalment equipats i llests per a la seva instal·lació.

Fabricats baix ajusto ISO9001/2000, es presenten amb una àmplia gamma de potències, des de 100.000 fins a 6.000.000 kcal/h.

Per a potències mitjanes i altes, aquests generadors estan equipats amb PLC i una avantguardista pantalla tàctil, que confereixen a l'operador tota la informació necessària de forma senzilla i eficaç. D'altra banda, les calderes, a doble serpentín i tres passos de fums, ofereixen un alt rendiment.

En la seva versió estàndard, els nous Generadors de Fluid Tèrmic GFT Pirobloc estan disponibles amb 20 o 40° com a salts tèrmics i equipats amb cremadors a combustibles líquids o gasosos. Gràcies al manteniment en tot moment de la més alta exigència quant a qualitat, aquests equips garanteixen la màxima seguretat, fiabilitat, durabilitat i, per tant, rendibilitat.

La seva gamma d'aplicacions és il·limitada, sent els sectors plàstic, alimentari, farmacèutic, químic i industrial, hoteler, hospitalari, de bugaderia industrial i automoció, els principals camps d'aplicació.