Frigicoll, S.A. - Div. Clima - Equips d'aire condicionat

Kaysun Suite Multisistema DC

Equips d'aire condicionat inverter: múltiples combinacions amb diferents tipus d'unitats interiors

Fotografia de Equips d'aire condicionat inverter
La gamma de Suite Multisistema DC Inverter de Kaysun destinada a portar el confort i la tecnologia a tots els espais.

Flexible i versàtil en totes les seves unitats interiors, Multisistema DC Inverter permet realitzar múltiples combinacions amb diferents tipus d'unitats interiors. Permeten combinacions de fins a 5 unitats interiors. Existeix una àmplia varietat d'unitats interiors disponibles: tipus Mural (Suite 3.0, Stylus 3D), Cassettte ArtFlux 360º (600x600), Conducte i Consola doble flux, amb potències que van de 2 a 5,2 kW.

Teconología 3D: gràcies al continu desenvolupament tecnològic de la gamma Kaysun 3D DC inverter,ha aconseguit obtenir uns equips que gràcies a les seves múltiples funcions aconsegueixen adaptar-se i satisfer les necessitats de cada moment creant ambients en continu equilibri -t emperatura més constant, un alt nivell d'estalvi, menys soroll...- per aportar sempre el màxim benestar a l'usuari.

Aquesta tecnologia es reflecteix en l'ús d'un motor DC Inverter tant en el compressor com en els ventiladors de les unitats interiors i exteriors amb el que permet obtenir una gran eficiència, reduint així el consum energètic, la qual cosa suposa un destacat estalvi per a l'usuari.

Consum de 1W: també en relació amb la normativa ERP, que té en compte els diferents consums de la unitat a càrrega parcial i en diferents condicions de treball, s'ha perfeccionat el rendiment en la manera Stand-by, arribant a un consum tan ínfim de 1W, la qual cosa suposa un estalvi energètic del 80% respecte a la generació anterior d'unitats murals al mercat amb un consum de 5 W.

Control de condensació: les unitats murals vénen equipades de sèrie amb control de condensació, la qual cosa ens permet treballar en manera freda en temperatures extremes de fins a -15ºC, i així cobrir les exigències de les zones que precisen de fred fins i tot a l'hivern. Així mateix, el rang de funcionament de les unitats murals 1x1 i solar en manera calefacció es veu augmentat de -15 a 34 ºC.

Autodetección de fugida: el sistema controla la temperatura de descàrrega del compressor. Quan està fora dels paràmetres adequats, durant 4 segons 3 vegades seguides, la maquina mostra l'alarma “EC”. Prioritzant un correcte funcionament de l'equip i facilitant a l'usuari la detecció de problemes.

Swing - Lower memory: la màquina guarda en memòria la posició de les llepis quan s'apaga, tornant a la mateixa posició quan torna a encendre's.

El compressor es distingeix per l'evolució de la seva freqüència la qual ha passat de tenir 10 etapes a 25 etapes. Aquest canvi proporciona un control de la potència demandada molt més precís, millorant la seva eficiència energètica i aconseguint sempre un major confort.

Els ventiladors amb motor DC Inverter de les unitats exteriors passen a tenir un control molt més precís gràcies als seus 5 velocitats, reduint el pressió sonora (baixa) , i permetent un major rendiment i estalvi energètic del conjunt Kaysun.

De la mateixa forma, els ventiladors de les unitats interiors passen a tenir fins a 12 velocitats, adaptant-se amb precisió a les exigències de la zona a climatizar, i sempre premiant el confort, benestar, i estalvi de l'usuari.

Autolimpieza: les unitats murals permeten a través del nou control KID- 01 S, realitzar una autolimpieza gràcies al botó “Self-Clean”. Funcionat en frio l'equip és capaç de crear climes humits que arrosseguen les impureses. La manera calor crea un clima sec que evapora l'aigua acumulant les partícules sent expulsades gràcies a la manera ventilador.

Manera nit: la funció manera nit permet canviar la temperatura de consigna per augmentar el confort mentre dormim. A l'estiu la temperatura augmenta un grau la primera hora, un altre grau la següent hora i es mantindrà aquesta temperatura de consigna durant 5 hores abans d'apagar l'eq