RC Microelectrónica, S.L. - Connectors per a alimentació elèctrica

AVX Serie 9159

Connectors verticals de dues peces: per a aplicacions comercials i industrials

Fotografia de Connectors verticals de dues peces
La sèrie 9159 de connectors robusts de 2 peces placa a placa (BTB) van ser desenvolupats originalment per als entorns hostils d'il·luminació lineal d'estat sòlid (SSL) amb connexió PCB coplanar. Aquests connectors han estat provats 1.000 hores a 125º C.

Proporcionant 5A de corrent amb una quantitat de pines de 2 a 6 posicions, el baix perfil de la sèrie 9159 compta amb un sistema de contacte BeCu chapado en or que ofereix major senyal i integritat de contacte que els sistemes de contacte d'estany.

La sèrie 9159 vertical ofereix connexió perpendicular a la PCB que satisfà un esquema de connexió de circuit imprès més tradicional utilitzat en aplicacions estàndard comercials i industrials.

A més dels accessoris de la il·luminació d'estat sòlid, la sèrie de connectors verticals de 2 peces 9159 són molt adequats per a aplicacions portàtils, incloent terminals portàtils, escáneres, mesuradors d'instrumentació, dispositius de monitoratge de pacients i mòduls-controlis electrònics industrials.

Els connectors de la sèrie 9159 tenen un rang de temperatura operativa de -40º C a + 125º C. Aquests connectors se subministren en cinta i bobina i són compatibles amb RoHS.