Pasanqui, S.L. - Mòduls, panells i plaques solars tèrmiques

PSS.100.S

Captadors solars tèrmics: habitables en diferents instal·lacions

Fotografia de Captadors solars tèrmics
Aplicacions:

Dins de l'extens camp de l'energia solar tèrmica i sota la nova llei d'edificació, els panells solars no només estan destinats als habitatges que per llei obliguen a realitzar aquest tipus d'instal·lacions, sinó també als habitatges unifamiliars, així com hotels, càmpings i gimnasos.

Subministrament d'ACS:

Calefacció.

Calefacció per sòl radiant.

Climatització de piscines.

Avantatges:

Els panells poden treballar tant en horitzontal com en vertical.

Gran estalvi de temps en la seva instal·lació pel sistema utilitzat en les sortides per a la seva connexió amb els tubs col·lectors que, a diferència d'altres panells, es realitzen en la part posterior, facilitant així les operacions de substitució de qualsevol d'ells sense necessitat d'alterar tota la bateria de panells que componen la instal·lació. Amb el tancament de dues petites aixetes i afluixant dues rosques es pot substituir el panell en qüestió o deixar-ho sense ell, i el sistema segueix funcionant.

Muntatge sobre teulades i cobertes planes, optimitzant així el ventall de possibilitats a l'hora de realitzar la instal·lació dels nostres panells. Els panells poden muntar-se de forma segura sobre els tipus de cobertes més habituals emprant els suports necessaris.

Materials altament selectius utilitzats en la seva fabricació per a la màxima captació solar i aïllants procedents de les principals signatures a nivell mundial.

Instal·lació vertical o horitzontal amb un simple ajust de la bomba depenent del tipus d'instal·lació que es vulgui fabricar.

Lleugeresa notable del col·lector, amb tan sols un pes de 35 kg.