Pirobloc, S.A. - Calderes i sistemes de fluid tèrmic

Atex

Calderes de fluid tèrmic: per a instal·lacions en atmosfera amb el risc d'explosió

Fotografia de Calderes de fluid tèrmic
Pirobloc ha desenvolupat la seva gamma de calderes Atex, fruit del seu departament d'I+ D+i. Es tracta de calderes de fluid tèrmic en la qual els seus components compleixen la reglamentació Atex.

Aquest producte de Pirobloc es dirigeix bàsicament a instal·lacions en atmosferes amb el risc d'explosió, sent de gran utilitat en el sector petroquímic. En principi, ja s'ha engegat una unitat en una planta d'extracció de cru del nord d'Àfrica, que compta amb una potència nominal de 2.000.000 kcal/h (2500 kW).

Concretament, aquesta caldera permet optimitzar el tractament del cru de petroli en el procés entre les etapes de separació d'alta i mitja pressió, que es realitza en aquest tipus de plantes. El límit de subministrament, en aquest cas, ha aconseguit al cos de caldera (dissenyat sota codi Asme, així com els dipòsits d'expansió i recollida de fluid) acompanyat de cremador, bomba de recirculació, quadre elèctric i bomba d'ompliment/buidat, components tots ells que compleixen normativa Atex (EEx II2G, EExdIICT4).

Amb aquest tipus d'execucions especials, Pirobloc es reafirma en el sector petroquímic, amb un producte innovador i d'avantguarda que marca tendències al mercat