Pirobloc, S.A. - Calderes de vapor

Vapoprex HVP

Caldera de vapor: a mitja pressió

Fotografia de Caldera de vapor
Pirobloc, especialitzada en la fabricació de calderes industrials ha desenvolupat la caldera de vapor a mitja pressió (12-15 bar) Vapoprex HVP.

Estan totalment equipades, disposant de vàlvules de seguretat, armari elèctric de control i comandament, indicador i regulador de nivell, vàlvula de presa de vapor, bomba d'alimentació, així com altres elements de seguretat.

La concepció moderna i la utilització de les solucions constructives més avançades i fiables, confereixen a aquest generador (de tipus monobloc a flama invertida, amb càmera presurizada per a combustibles líquids i gasosos) característiques excepcionals, com un elevat rendiment tèrmic, alta fiabilitat i durada, baixa càrrega tèrmica i baixa emissió de NO2.

D'altra banda, la cambra de combustió de la nova caldera de vapor Vapoprex HVP, està àmpliament dimensionada, disposant de fons bombats. La mateixa, admet una càrrega tèrmica entorn d'1 MW/m3 amb una consegüent optimització de la combustió i una menor exigència tèrmica en la pròpia càmera.

Totes les soldadures de la Caldera de Vapor Vapoprex HVP han estat realitzades amb penetració plena per personal especialitzat i de conformitat amb la normativa europea en vigor. La seva verificació s'ha efectuat mitjançant assajos no destructius de rajos X i amb líquids penetrants.

A més de fabricar calderes de fluid tèrmic d'alta qualitat, Pirobloc estén així els seus productes a malucs de vapor. La gamma es completa amb bescanviadors de calor, calderes de recuperació de gasos i calderes de combustibles sòlids. La companyia treballa en tots els camps on es necessiti calor, comptant amb una àmplia experiència en els sectors industrial i de serveis, amb més de 800 referències a tot el món.

Pirobloc disposa d'una configuració departamental composta per la seva pròpia enginyeria i oficina tècnica, dues plantes de fabricació, oficina comercial, així com tècnics de muntatge i manteniment, completant una plantilla de més de 30 professionals.