Ariston Ibérica, S.L.U. - Termos eléctricos de agua

Ariston Pro Eco

Termos elèctrics: pot produir fins a 40 l addicionals d'aigua a 40 ºC

Fotografia de Termos elèctrics
Gràcies a la tecnologia Ressò, al sistema Nanomix+Best i al pack ABS, Pro Ressò pot produir fins a 40 l addicionals d'aigua a 40 ºC.

- Pro Ressò està disponible en 30, 50, 65, 80 i 100 litres.

- Regulació precisa i personalizable de la temperatura.

- Ànode de magnesi de grans dimensions.

- Reset fàcil i immediato.

- Ànode de magnesi de grans dimensions.

- Vàlvula seguretat testada a 8 bar.

- Compatible amb plantilla Instafix.

- Models amb diàmetres super reduïts (slim).

- Funció Shower Ready.

- Garanteix la primera dutxa calenta en la meitat de temps.

Funció antilegionela.

- Per garantir la màxima seguretat i higiene, els nous productes Ariston amb pack ABS estan dotats de la funció antilegionela que, en el cas que durant 30 dies consecutius l'aigua calenta mai hagi aconseguit els 65 °C, efectua un cicle complet per aconseguir aquesta temperatura i higienizar l'aigua.

Funció Ressò

- Ressò és un programari que maximitza l'estalvi mitjançant un acte-estudio del consum de l'usuari: optimitza la producció d'aigua calenta i minimitza la mala despesa d'aigua calenta gràcies al seu sistema intel·ligent. Ressò aprèn els hàbits de l'usuari: memoritza cíclicament a l'interior de la placa electrònica els períodes del dia en què s'utilitza aigua calenta i com s'utilitza. Posteriorment estarà preparat per al seu ús en les quantitats i moments en què normalment s'utilitza aigua calenta.

Sistema antihielo:

- Si el termo està connectat a la línia elèctrica d'alimentació, la resistència s'activa quan la temperatura de l'aigua acumulada cau per sota de 5ºC. Amb aquest sistema s'eviten possibles trencaments per l'expansió causada per la congelació de l'aigua a l'interior.

Sistema autodiagnòstic:

- En cas de fallada el termo mostra en el panell frontal a través de leds el tipus de problema que s'ha produït, permetent una més ràpida reparació.

Sistema anti funcionament en sec:

- Es tracta d'un sistema de protecció dissenyat per assegurar que el termo no es calent en cas de falta d'aigua en el dipòsit, evitant així el sobre escalfament intern i el consegüent trencament dels components interns.

Sistema de seguretat elèctrica activa:

- Al final de cada cicle d'escalfament de l'aigua, el termo fa una dolbe desconnexió de la linea elécrica per garantir la completa seguretat.

Sistema anti cremades:

- En el cas de mal funcionament del termòstat el termo elèctric es bloqueja, evitant el sobrecalentamiento de fins a 100 ºC de l'aigua (com podria ocórrer en els productes tradicionals) i protegint a l'usuari d'eventuals cremades accidentals.