Phoenix Contact, S.A. - Sistemes i fonts d'alimentació ininterrompuda (SAI)

Phoenix QUINT DC-UPS

Alimentació elèctrica ininterrompuda: fins i tot en xarxes amb freqüents microcortes

Fotografia de Alimentació elèctrica ininterrompuda
QUINT DC-UPS és un sistema desenvolupat per Phoenix que assegura l'alimentació de 24 Vcc sense interrupcions dins de l'armari, fins i tot allí on la xarxa d'alimentació present freqüents microcortes i fallades de tensió perllongats.

Es tracta d'un sistema SAI suportat per bateries que instal·lat en combinació amb la font d'alimentació dins de l'armari, garanteix la reserva de tensió de forma perllongada fins i tot per a altes potències. Els dispositius estan disponibles per 10, 20 i 40 A a 24 Vcc i, en funció del temps de reserva que es vulgui aconseguir, es poden combinar amb bateries de 3,4 Ah, 7,2 Ah i 12 Ah.

Para quan el principal origen de les fallades d'alimentació siguin els microcortes (en general el 80% de les fallades duren menys de 0,2 s), està disponible un mòdul buffer a força de condensadors electrolítics que aconsegueix pontejar corts de fins a diversos segons (en funció de la potència que hagi de subministrar). Aquest sistema evita el problema o bé permet portar la instal·lació a una situació de parada controlada en el cas en el qual el tall sigui més perllongat.

El QUINT-Buffer és una solució econòmica i senzilla que no precisa de cap tipus de manteniment i s'instal·la fàcilment en paral·lel amb la càrrega i la font d'alimentació adaptant-se així tant a instal·lacions noves com ja existents.