Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius facilita el trabajo de los instaladores con el nuevo inversor Agilo 100.0

Fronius facilita el treball dels instal·ladors amb el nou inversor Agilo 100.0

24/05/2012

24 de maig de 2012

El fabricant d'inversors austríac Fronius presenta en la fira Genera 2012 el nou inversor amb transformador d'aïllament galvànic Fronius Agilo 100.0, de 100 kW de potència nominal, el primer inversor central en el seu rang de potència que pot ser instal·lat, engegat i mantingut per qualsevol empresa instal·ladora de manera ràpida i senzill donada les seves característiques constructives.
Stand de Fronius en Genera 2012
Stand de Fronius en Genera 2012.
Gràcies a la incorporació de tecnologies d'optimització en el transport i maneig de càrregues, el nou inversor facilita de manera extraordinària les tasques de transport, càrrega i descàrrega així com la seva ubicació final en la instal·lació FV. L'inversor Fronius Agilo trenca amb el tradicional ús de transformadors d'alta freqüència que Fronius ve fabricant des de 2000, per incorporar un transformador d'aïllament galvànic a 50Hz. cal destacar la màxima eficiència que aconsegueix arribant al 97,2% i el poc pes que posseeix per ser un inversor d'aquestes característiques, concretament 830 kg.

Igual que la resta d'inversors del fabricant austríac, el Fronius Agilo 100.0 és compatible amb tots els components del sistema Datcom de monitoratge d'instal·lacions, el qual facilita el control i verificació del funcionament idoni de les instal·lacions fotovoltaiques.

A l'una, Fronius aprofita Genera 2012 per fer del stand (8I08) un punt de trobada en el qual discutir, parlar i compartir tot allò que tingui a veure amb l'autoconsumo elèctric. Per tots és sabut i esperat que, una vegada s'aprovi el Reial decret corresponent, serà cap a on es dirigeixi el mercat de forma natural lluny de la intervenció dels governs. Per fi, les instal·lacions FV van a desenvolupar-se en un mercat no regulat, sense tarifes, sense contingents i, aparentment, sense estar sotmeses constantment a decisions polítiques.

L'energia solar fotovoltaica és la millor opció per desenvolupar sistemes de generació distribuïda, sistemes de generació neta d'electricitat en els punts de consum, sense pèrdues energètiques i mitjançant els quals el propietari dels mateixos veurà minvada a la mínima expressió la quantia en la seva factura de l'electricitat.

En relació a si el producte de Fronius està preparat per cobrir la demanda del nou mercat cal destacar que les adaptacions a aquest no existeixen atès que la gamma d'inversors que es van a demandar està totalment coberta per les diferents sèries d'aparells. Tenint en compte que previsiblement les instal·lacions seran de potència màxima de 100 kW i que les cobertes dels habitatges espanyols no són molt àmplies, el rang de potència més demandat amb gairebé tota seguretat oscil·larà entre 1 kW i els 10 kW; rang en el qual Fronius posseeix una gran varietat de potències.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

Enllaços destacats

XIX Congreso Anual de CogeneracióniClimaSalón de gas renovableAWA Show2beProfei, S.L.Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis