Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a India interesada en los desarrollos de la Plataforma Solar de Almería

Índia interessada en els desenvolupaments de la Plataforma Solar d'Almeria

18/04/2012

18 d'abril de 2012

La Plataforma Solar d'Almeria, centre territorial de el Ciemat, organisme públic d'investigació adscrit al Ministeri d'Economia i Competitivitat, ha rebut en les seves instal·lacions a una delegació ministerial de l'Índia, liderada pel Dr. Ashvini Kumar, director general per a Energia Solar Tèrmica i Fotovoltaica del Ministeri per a les Fonts d'Energia Noves i d'Origen Renovable de l'Índia.

Durant la seva estada al nostre país, a més de la PSA, la delegació visita algunes plantes de producció elèctrica termosolar a Andalusia, així com les instal·lacions de Xarxa Elèctrica d'Espanya.

Índia ve desenvolupant un ambiciós programa de desplegament de la tecnologia solar, denominat ‘Jawaharlal Nehru National Solar Mission’, que el seu objectiu és desplegar un mínim de 22.000 MW fins a l'any 2022. La primera fase d'aquest Pla contempla ja 1.000 MW (500 MW de termosolar i altres 500 MW de PV) fins a mitjan any 2013.

El Banc Asiàtic de Desenvolupament presta col·laboració econòmica a iniciatives institucionals d'aquest tipus a Àsia, principalment a través de préstecs a baix interès i d'aportacions a fons perdut per a la contractació d'assistències tècniques que poguessin ser necessàries en certs projectes.

Espanya és un focus d'interès per als representants indis a causa del camí recorregut en el R+D i el desplegament comercial d'aquestes tecnologies solars. En els últims anys, Ciemat i Plataforma Solar d'Almeria actuen com a amfitrions de les visites de diferents institucions de l'Índia, procedents dels àmbits polític, acadèmic i per descomptat, investigador.

Empreses o entitats relacionades

Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovableiClimaXIX Congreso Anual de CogeneraciónProfei, S.L.Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis