Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Zamora participará en la Semana Verde que organiza la Universidad de Salamanca

Zamora participarà en la Setmana Verda que organitza la Universitat de Salamanca

27/03/2012

27 de març de 2012

Zamora acollirà, el proper 28 de març, a l'edifici de l'Alhóndiga (Plaça Santa Ana, 7), una jornada tècnica centrada en l'ús racional de l'energia, coincidint amb la commemoració de la Setmana Verda, organitzada per la Universitat de Salamanca als seus diferents Campus. A més, s'ha plantejat una xerrada divulgativa per donar una visió al públic generalista sobre com fer un ús racional de l'energia en les edificacions.

Altres capitals castellà-lleoneses com són Salamanca, Béjar o Àvila també tindran sessions tècniques i formatives relacionades amb a l'energia, enfocades al públic professional durant tota la setmana.

Tot això ha estat organitzat per l'Oficina Verda de la Universitat de Salamanca (USAL) comptant amb el suport d'institucions locals com la Diputació d'Àvila i l'Ajuntament de Zamora.

En el cas específic de Zamora, el programa definitiu aquesta centrat en l'edificació eficient i conté entre les 11 i les 14 h del dimecres una sessió tècnica titulada “L'eficiència energètica en entorns urbans” on s'exposaran casos concrets analitzats i projectes en curs, en la qual participaran destacats arquitectes, científics, enginyers i tècnics, acabant la sessió matutina amb una taula rodona.

A la tarda, entre les 17’30 i les 18’30 h., Mª del Rosario Heras Celemín, investigadora titular i cap de la Unitat de R+D sobre Eficiència Energètica en l'Edificació de el Ciemat, explicarà la manera d'estalviar energia convencional en els habitatges, no només mitjançant l'ús d'energia solar activa, sinó també la implementació de tècniques solars passives.

Finalment, gràcies a la cooperació de les institucions locals, la sala d'exposicions de l'Alhóndiga albergarà, durant tot el dia, una exposició amb diferents maquetes i material divulgatiu per apropar l'ús de l'energia als edificis; a més d'exposar diferents pòster dedicats als últims projectes en curs sobre eficiència energètica en l'àmbit local i nacional.

Empreses o entitats relacionades

Centro de Investigaciones Energéticas, Medioambientales y Tecnológicas

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Soltec 2023: The future of the Sun

    Soltec 2023: The future of the Sun

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    05/09/2024

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beSalón de gas renovableiClimaXIX Congreso Anual de CogeneraciónProfei, S.L.Matelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis