Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Fronius presenta el programa de cursos para 2012

Fronius presenta el programa de cursos per 2012

25/01/2012

25 de gener de 2012

En Fronius segueixen apostant per la qualitat i servei ràpid i eficaç. Per això ofereixen cursos de formació tècnica orientats a la pràctica, dirigits a formar a empreses com Fronius Service Partner. Cada any la signatura renova aquests cursos perquè s'adaptin a les necessitats actuals del mercat i als nous productes Fronius.

El Fronius Service Partner coneix de primera mà el ‘know how’ tècnic dels inversors Fronius. Algunes dels avantatges del Programa FSP són que s'ofereix el servei més ràpid del mercat, realitzant un només desplaçament al lloc de la instal·lació pot tornar a posar en servei directament l'inversor Fronius, el suport especialitzat de la línia de suport tècnic de l'empresa, i tots els serveis exclusius oferts perquè el Fronius Service Partner tingui tot el suport professional en màrqueting i vendes que necessiti.

Aquests cursos van dirigits principalment a empreses instal·ladores i mantenedoras del sector fotovoltaic, empreses instal·ladores i de manteniment elèctric, enginyers, etc. que desitgin especialitzar-se a oferir el servei d'inversors més ràpid del mercat. Després d'una sessió teòrica, es passa directament a treballar sobre l'inversor. L'objectiu és que l'assistent resolgui incidències reals durant els cursos i així poder aplicar els coneixements adquirits en la pràctica.

Els cursos de Fronius s'imparteixen a Madrid, en les oficines de Fronius Espanya. Tenen una durada de 3 dies, i la formació versa sobre la sèrie d'inversors Fronius IG, IG TL, IG Plus, CL i sistemes de monitoratge: DATCOM i Datalogger Web. El preu dels cursos és de 180 + IVA i inclou un aperitiu en el descans de mig matí i el menjar dels 3 dies.

Les dates previstes per 2012 són:

  • 21, 22 i 23 de febrer
  • 27, 28 i 29 de març
  • 24, 25 i 26 d'abril
  • 29, 30 i 31 de maig
  • 19, 20 i 21 de juny
  • 17, 18 i 19 de juliol
  • 18, 19 i 20 de setembre
  • 16, 17 i 18 d'octubre
  • 13, 14 i 15 de novembre
  • 11, 12 i 13 de desembre

Els interessats poden emplenar el formulari de registre que pot trobar en l'apartat ‘Cursos de formació’ de la pàgina web de Fronius: www.fronius.es on a més es podrà trobar més informació dels cursos i el programa.

Empreses o entitats relacionades

Fronius España, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    25/07/2024

  • Newsletter Energía

    18/07/2024

Enllaços destacats

XIX Congreso Anual de CogeneraciónProfei, S.L.iClimaSalón de gas renovableAWA Show2beMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis