Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Genera 2011 congrega la mayor oferta en soluciones para el ahorro energético
De l'11 al 13 de maig, Madrid obre les portes de la XIV edició de la Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient

Genera 2011 congrega la major oferta en solucions per a l'estalvi energètic

Redacció Interempreses02/05/2011

2 maig 2011

Genera, Fira Internacional d'Energia i Medi Ambient , arriba a la seva catorzena edició, que obre les portes del 11 al 13 de maig de 2011, reafirmant-se com la gran cita sectorial de les energies netes i l'eficiència energètica. El certamen, organitzat per Ifema i promogut per l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE), reuneix en els pavellons 8 i 10 de la Fira de Madrid a les empreses més competitives de les fonts alternatives de producció i optimització del consum d'energia.

Les propostes d'aquest any a més adquireixen major rellevància davant la nova i urgent política d'estalvi energètic que està desenvolupant el Govern espanyol. El contingut d'aquest saló també pretén contribuir, un any més, l'impuls del plan'20-20-20 'de la Unió Europea, que persegueix retallar el 2020 les emissions de CO 2 en un 20%, millorar l'eficiència energètica en un altre 20% i aconseguir que el 20% de l'energia consumida procedeixi de fonts renovables.

A més, amb l'objectiu de fomentar la difusió del Pla Nacional d'Impuls del Vehicle Elèctric 2010-2012 (Pla Movele), l'IDAE promou a la fira la creació de la Zona Movele, un espai físic diferenciat i reservat per a aquelles empreses, organismes i institucions participants en el desenvolupament del Pla Movele, l'eix principal és la promoció del vehicle elèctric, alternativa tecnològica de gran potencial a curt i mitjà termini. Aquesta zona reuneix a fabricants i importadors de vehicles, empreses especialitzades en la instal lació de centres de recàrrega, empreses de serveis energètics, entitats especialitzades en el finançament de flotes de vehicles, així com la representació de les institucions públiques i privades més implicades en el desenvolupament de les tecnologies de mobilitat elèctrica.

L'àmplia oferta que presenta la fira, i la seva capacitat com a escenari de trobada i intercanvi d'experiències per als professionals...
L'àmplia oferta que presenta la fira, i la seva capacitat com a escenari de trobada i intercanvi d'experiències per als professionals, ha consolidat Generalitat com un referent indispensable per a la indústria de les fonts alternatives de producció i l'estalvi energètic.

Genera 2011 compta amb una àmplia representació nacional i internacional de les principals empreses i proveïdors d'àrees com l'energia solar tèrmica i fotovoltaica-que va sumar el 53% de l'oferta total de la passada edició-, cogeneració, energia geotèrmica, hidràulica, biomassa i residus, biocombustibles, hidrogen i pila de combustible, energies d'origen marí i fòssil, així com d'altres sectors que estan experimentant un rellevant creixement en aquests últims anys. Les empreses de serveis energètics també tenen una destacada presència a Generalitat, l'oferta de sistemes i procediments d'estalvi dissenyats 'expressament' per cobrir les necessitats dels seus clients segueix experimentant un important creixement.

Així mateix, entorn del saló es celebren una sèrie de jornades tècniques on les empreses més punteres i alguns dels millors experts del sector abordaran tots els temes relacionats amb el desenvolupament de les energies renovables, fent d'aquestes jornades la més destacada plataforma d'intercanvi de coneixements i experiències professionals en les diferents àrees d'activitat que participen a la fira.

La Zona Movele

La Zona Movele s'articula a través d'un espai físic diferenciat en el si de Genera, una àrea reservada a aquelles empreses, organismes i institucions participants en el desenvolupament del Pla Movele, l 'alternativa tecnològica ofereix un gran potencial a curt i mitjà termini. La Zona Movele aglutina doncs a fabricants i importadors de vehicles, empreses especialitzades en la instal lació de centres de recàrrega, empreses de serveis energètics, entitats especialitzades en el finançament de flotes de vehicles, així com la representació de les institucions públiques i privades més implicades en el desenvolupament de les tecnologies de mobilitat elèctrica.

Cal recordar que el Pla Movele 2010-2012 compta amb una dotació de fons públics de 590 milions d'euros i s'enquadra en l'Estratègia Espanyola d'Impuls del Vehicle Elèctric a Espanya (2010-2014), l'objectiu és disposar d'una flota de 250.000 vehicles elèctrics a finals de 2014. Per aconseguir-ho, s'han identificat i s'estan desenvolupant un important nombre d'iniciatives econòmiques, reguladores, de comunicació, etc. que estan presents en aquesta zona, dirigida en darrer terme a aquelles empreses i professionals interessats en conèixer la realitat actual i immediata de la mobilitat elèctrica.

Ampli espectre tecnològic i d'aplicabilitat en els projectes de la Galeria d'Innovació

Per quart any consecutiu, el jurat de la Galeria d'Innovació de Generalitat ha seleccionat les propostes més avantguardistes en matèria d'eficiència energètica, energies renovables i protecció del medi ambient. Amb aquesta iniciativa, la fira pretén, un cop més, reconèixer i impulsar els esforços en recerca i desenvolupament que s'estan portant a terme, tant des del sector públic com el privat, per a potenciar un ús més eficient de l'energia.

El jurat, format per professionals del sector d'acreditat prestigi, ha elegit 25 projectes de naturalesa diversa que recorren un ampli catàleg de tecnologies, diferents fonts energètiques renovables i molt variats entorns d'aplicació. Les propostes de la Galeria representen avenços que marquen el desenvolupament d'aquesta indústria i que es podran conèixer en aquest apartat de la fira.

A més, la Galeria pretén contribuir, una edició més, a la divulgació de l'avantguarda tecnològica entre els professionals, les empreses i la societat en general.

Les 25 propostes seleccionades aquest any mostren aplicacions informàtiques per a l'eficiència energètica; solucions d'estalvi energètic i de generació d'electricitat per a l'àmbit domèstic; actuacions municipals orientades a l'eficiència energètica, propostes per a l'aprofitament energètic de residus en l'hostaleria, o per a la construcció de vaixells de zero emissions, aplicacions híbrides de solar i eòlica, panells solars de pissarra i finestres energètiques, entre d'altres innovacions.

El guanyador de la 2a Beca Conaif-Àngel Olivar, a la Galeria d'Innovació de Generalitat

Generalitat ha seleccionat el projecte guanyador de la 2a Beca Conaif-Ángel Olivar per formar part de la Galeria de la Innovació, un prestigiós i exclusiu espai dins de la fira dedicat a les propostes més avantguardistes en matèria energètica, mediambiental i d'impuls de fonts renovables de producció i estalvi d'energia.

'Aqua-On' és un dispositiu per estalviar aigua i energia mitjançant la recirculació eficient en instal·lacions d'ACS sense canonada de retorn. Els seus autors, Agustín Clemente i Josep Maria Lorente, van poder treballar en el seu desenvolupament gràcies a la Beca Conaif-Àngel Olivar de l'any 2009, de la qual van ser beneficiaris.

Agustín Clemente i José María Lorente, creadors de 'Aqua-On'...
Agustín Clemente i José María Lorente, creadors de 'Aqua-On', van poder treballar en el seu desenvolupament gràcies a la Beca Conaif-Àngel Olivar de l'any 2009, de la qual van ser beneficiaris.

Galeria d'Innovació 2011

AESA

Aplicació del Programa d'Estalvi d'Eficiència Energètica (PAEE) a les instal·lacions de sanejament d'aigües residuals a Catalunya. El PAEE té com a objecte l'establiment i definició de les principals mesures a implantar a les instal·lacions de sanejament d'aigües residuals urbanes de Catalunya, per tal d'aconseguir les millors solucions energètiques globals. Persegueix com a objecte la definició de les bases d'una política energètica que permetin assolir els objectius generals a les instal·lacions de sanejament d'aigües residuals a través d'un Sistema de Gestió Energètica (SGE), la gestió de la contractació i comercialització de l'energia, el coneixement i caracterització del consum energètic i la gestió de la informació, la formació i el coneixement.

Agència municipal de l'energia de Màlaga

Plataforma Web per a la gestió d'eficiència energètica de l'Ajuntament de Màlaga. Plataforma de gestió global de l'eficiència energètica municipal té com a objectiu mesurar, controlar i actuar sobre totes les instal·lacions i edificis municipals, consumidores i generadores d'energia a través d'un centre de control energètic. També persegueix l'evolució i seguiment d'experiència pilots, fent projeccions de resultat amb simulacions de consums (o generació) combinats amb els escenaris tarifaris dels proveïdors energètics.

Agustín Clemente & José María Llorente

Aqua-On: Dispositiu per estalviar aigua i energia mitjançant la recirculació eficient d'aigua en instal·lacions d'ACS sense canonada de retorn. Es tracta d'un dispositiu per a la gestió de les xarxes d'ACS, fonamentalment en l'àmbit domèstic i en establiments comercials, amb l'objectiu fer recircular i no malgastar l'aigua calenta fins que arriba al punt de consum, però sense necessitat de canonada de retorn. El dispositiu pot muntar-se sobre instal·lacions existents amb unes petites modificacions en la connexió, en obra nova, extern o incorporació a una caldera.

Aora Solar

Planta termosolar per R + D a la plataforma solar d'Almeria. Els sistemes termosolars de concentració (Concentrate Solar Power, CSP) utilitzen una tecnologia basada en la transformació de la radiació solar en energia tèrmica a altes temperatures i aquesta energia tèrmica en electricitat i / o calor, bé per al seu ús immediat, bé com a energia emmagatzemable. La tecnologia d'aora Solar, enquadrada en l'anomenada 'de torre' amb receptor solar, presenta com a innovació tecnològica la incorporació en cada mòdul de 100 quilowatts d'un receptor solar situat a la part superior de la torre, la funció és rebre la radiació solar concentrada procedent del camp de heliostatos i transferir aquesta energia a un gas (aire), usant posteriorment per impulsar una turbina de gas, prescindint del vapor com a fluid motriu de la turbina. En tots els casos, s'empren concentradors de la llum solar basats en miralls o en lents.

Isastur

Elecsol-TD, captació i emmagatzematge d'energia solar tèrmica distribuïda i la seva conversió en energia elétrica. Generació d'electricitat a partir d'energia solar tèrmica mitjançant l'ús de lents de seguiment passiu de la trajectòria solar, dispositius d'emmagatzematge d'energia tèrmica i motors Stirling, que permeten el seu ús en habitatges i la producció d'electricitat durant les 24 hores del dia. Aquest sistema contribueix a solucionar el problema de la demanda d'energia elèctrica en el sector residencial. En generar energia en els habitatges per a l'autoconsum, el cost per quilowatts / hora consumit serà menor al cost de l'energia elèctrica proporcionada per la xarxa, la qual cosa torna molt atractiu al sistema des del punt de vista econòmic i de retorn d'inversió

Associació Desafiament Hispania

Desenvolupament de noves tecnologies per a construccions de vaixells i per a la seva propulsió zero emissions. Sistema de disseny i construcció d'un vaixell d'investigació oceanogràfica, sense efectes per al medi ambient tant en la seva construcció com en la seva utilització, amb capacitat de navegar en tot tipus de mars i amb reducció de costos de construcció i operació en comparació amb els models que es manegen actualment. La propulsió d'aquest vaixell es farà d'un sistema de veles o, quan no sigui possible utilitzar el vent, amb dos motors / generadors elèctrics de 250 quilowatts i dues hèlixs.

Ajuntament de Gotarrendura (Àvila)

Gota d'Innovació. Programes que promouen les energies renovables i d'eficiència energètica a través de diferents elements de construcció, com la reutilització de toves, donant usos d'interès turístic i local als edificis així intervinguts.

Bionorte / Fundació CIDAUT / AINIA / BFC

Sistema integrat de valoració de residus Horeca i d'indústria agroalimentària mitjançant l'ús combinat de tecnologies de producció de biodièsel, biogàs i cogeneració. El projecte Integral-B proposa un model integrat de producció de biodièsel i biogàs a partir d'olis vegetals usats i residus orgànics de la indústria agroalimentària i del canal Horeca. En la pròpia instal lació de producció de biodièsel s'integra un sistema de digestió anaeròbia per a la producció de biogàs a partir d'aquests residus i d'un motor de cogeneració adaptat per funcionar amb el biogàs i amb la glicerina del procés. El prototip pretén aconseguir l'aprofitament energètic conjunt de biogàs i glicerina crua procedent de la producció de biodièsel a partir de vegetals usats. El sistema permet la generació d'energia elèctrica per al seu bolcat a la xarxa i la recuperació de part de l'energia tèrmica generada. Com a combustible principal, el sistema motor utilitza un corrent de biogàs procedent d'un mòdul de digestió anaeròbia, desenvolupat també en l'àmbit del projecte, i que empra residus agroalimentaris i glicerina procedent d'una planta de producció de biodièsel.

Castor García Lacal

Derait Solar, dispositiu d'expansió de recàrrega d'anticongelant en instal·lacions tèrmiques. El projecte Derait és un estudi científic, de desenvolupament tècnic i de disseny del procediment de fabricació d'un sistema capaç de realitzar la funció del vas d'expansió i la de recàrrega d'anticongelant a les instal·lacions tèrmiques que precisin, per la seva ubicació geogràfica, de protecció contra congelació del líquid caloportador. El Derait té aplicació en instal·lacions termosolars per a la producció d'aigua calenta sanitària, escalfament de piscines cobertes, calefacció, refrigeració i processos industrials així com en totes aquelles instal·lacions amb combustibles fòssils en les que es pugui produir pèrdua de fluid del circuit caloportador i que utilitzin fluid anticongelant com a mitjà de transferència tèrmica.

Direcció General del patromoni Verd (Ajuntament de Madrid)

Millora de l'eficiència energètica al Parc Juan Carlos I. Implementació de mesures de millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions del Parc Juan Carlos I de Madrid, així com en la construcció d'una nau de dipòsit i càrrega per a la seva flota de vehicles elèctrics. La principal innovació aportada pel projecte ha estat el desenvolupament del concepte de la nau solar de càrrega de vehicles de propulsió elèctrica. El component més important en la instal lació és l'inversor, el qual té com a finalitat transformar corrent continu (CC) produïda pel camp fotovoltaic en corrent altern (CA) necessària per a l'alimentació directa dels vehicles i càrrega de les bateries.

Energesis Group

Sistema de climatització híbrid d'alta eficiència energètica mitjançant la combinació d'un sistema geotèrmic i un sistema d'aire. Disseny d'un sistema de climatització amb dos focus d'intercanvi tèrmic en funció de les necessitats de la demanda energètica de l'edifici on està implantat, mitjançant un sistema de control que s'adapti específicament a les característiques de l'immoble, tant constructives com operatives i de l'entorn. L'objectiu principal del projecte és desenvolupar un sistema de climatització d'alta eficiència energètica basat en la combinació d'un sistema de bomba de calor geotèrmica amb unitats condensades per aire (aerotermos) que permeti reduir les despeses d'implantació d'un sistema geotèrmic pur.

Fundació Cener-Ciemat

Banc espectral de caracterització òptica a diferents temperatures de receptors solars per captadors cilindre parabòlics. Banc d'assaigs que permet caracteritzar adequadament les propietats tèrmiques i òptiques dels receptors solars, validant mitjançant assajos en laboratori seus paràmetres de disseny, utilitzats en programes de simulació de la producció energètica de centrals solars termoelèctriques per estimar la viabilitat econòmica d'aquest tipus de plantes. L'avaluació que permet el banc d'assaigs és de vital importància per al control de qualitat, la millora dels dissenys i la fabricació en sèrie adequada dels receptors solars d'última generació.

Grup Unisolar

Vidre laminat fotovoltaic hexagonal per a sistemes de BIPV (Integració fotovoltaica en edificis) guerxos. Vidre laminat fotovoltaic amb forma hexagonal, que basat en la tecnologia de capa fina a-Si, serveix per a la integració fotovoltaica completa per a sistemes guerxos. Aquest vidre fotovoltaic s'obté mitjançant el dipòsit de capes fines de silici amorf sobre vidres d'alta transmitància òptica. Després, mitjançant làsers especials es dissenyen i es interconnexions les cèl lules que configuren el dispositiu. L'ús del silici amorf hidrogenat com a material absorbidor elimina molts dels problemes que té el silici cristal·lí quan és utilitzat per a aplicacions BIPV (Integració fotovoltaica en edificis).

Hemera Energies Renovables SLU

Mòdul hidrosolar Advansol. Conjunt de cèl lules fototèrmiques que conforma un sistema integrat de dissipació d'energia, captació tèrmica i protecció passiva, emprant per a tal fi les energies solar i eòlica. AdvanSol fa la funció de dissipació tèrmica a l'estiu sense consumir energia, així com de captació solar a l'hivern. Capta també a l'estiu l'energia del vent per incrementar la convecció a l'interior del dispositiu i així millorar el rendiment energètic.

INTA - Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial

Solgemac. Desenvolupament i construcció d'un sistema de disc parabòlic amb motor tipus Stirling d'implantació modular i alt rendiment, sense consum d'aigua i amb una potència unitària d'1 quilowatts, que permeti una millor integració de petits sistemes de generació distribuïda en territoris d'alta urbanització i amb un menor impacte en el terreny. El seu receptor solar persegueix absorbir la major quantitat de radiació solar reflectida pel concentrador i transferir aquesta energia absorbida al fluid de treball del motor. Per al projecte es desenvoluparà un receptor de tipus volumètric capaç de treballar a altes temperatures i gran senzillesa operacional.

Intelliglass, SL

Gestió energètica en edificació amb sistemes Intelliglass. Nous envidraments que augmenten l'eficiència energètica i el confort en l'edificació. El sistema de vidres, únic al món i protegit sota patent, permet gestionar l'energia de l'edificació de manera eficient, reduint també les emissions de C0 2 provocades per la climatització.

IREC

Microxarxa-Lab. Projecte l'objectiu final és el desenvolupament d'una micro-xarxa real que permeti obtenir resultats reals del funcionament i comportament. Les micro-xarxes són xarxes elèctriques de dimensions reduïdes de funcionament més o menys autònom, operant normalment connectades a la xarxa de distribució elèctrica, encara que també poden funcionar aïllades d'ella. La micro-xarxa ha de supervisar tots els seus dispositius interns per assegurar la millor qualitat de servei possible als seus usuaris. Per assolir aquest objectiu s'utilitzen sistemes intel ligents de control mitjançant la monitorització dels equips i altres informacions disponibles sobre el seu entorn.

ITEC - Institut de Ingeneria i tecnologia de Cantàbria

Desenvolupament i implementació de tècniques i mètodes d'optimització de sistemes eòlics. Sistemes que permeten tant el disseny de nous sistemes d'aerogeneradors de petita i mitjana potència, així com la seva optimització d'operació a través d'anàlisis de millora d'eficiència i productivitat. La implementació de les tècniques desenvolupades contribueixen a la millora de l'eficiència i productivitat del sistema, i també permeten establir una metodologia per escometre el disseny integral d'un generador optimitzat en la seva relació potència / pes-preu i les condicions d'ús.

Lledo Espanya

Il·luminació natural i estalvi energètic. Sistemes d'il luminació natural en els edificis que proporcionen una major transmissió de la llum i una difusió del 100%, gràcies als seus sistemes d'alt rendiment que no produeixen enlluernament. A més, ofereixen importants estalvis per apagat de l'enllumenat convencional, minimitzant les emissions de gasos d'efecte hivernacle i la contaminació mediambiental.

Nicolás Correa Service

Projecte Biocom: Plantes Modulars, telemonitorizadas i telediagnosticadas de petita potència alimentades amb biomassa residual. Primera planta a Espanya que mitjançant la combustió de biomassa genera energia elèctrica a petita escala (125 kWe bruts) i energia calorífica. Aquesta planta de combustió de biomassa proporciona 105 kWe nets, que poden ser directament autoconsums pel propietari de la planta a les seves instal·lacions o venuts a la xarxa elèctrica, amb el consegüent estalvi energètic.

Sepsa EDP

Inversor fotovoltaic '2.0 '. Inversor trifàsic d'alt rendiment (> 98,5%) que opera a freqüència elevada (> 10kHz de mitjana), i que permet reduir el pes dels components magnètics de fins a un 90%, el que permet un abaratiment de la fabricació i una reducció significativa del preu final de l'equip.

These, SL

T-Thin, nova tecnologia en fluorescència. Tecnologia en il·luminació fluorescent TEHSAsave T-THIN, que es presenta com a alternativa al LED, i uneix les qualitats de la fluorescència trifòsfor amb la longevitat de les noves tecnologies, oferint una millor i major reproducció cromàtica amb un gran estalvi energètic, així com una vida útil superior a 55.000 hores i una vida mitjana de més de 80.000 hores.

THERMOSUN Solucions

Thermoslate, panell solar tèrmic de pissarra natural. Primer panell solar tèrmic de pissarra natural que ofereix una solució funcional per al compliment de les normatives d'edificació en eficiència energètica i sostenibilitat, aprofitant l'energia solar tèrmica i sense provocar contaminació visual. Permet la producció d'energia per ACS (Aigua Calenta Sanitària) i calefacció, millora l'estètica en coberta, i és de manteniment pràcticament inexistent. S'utilitza tant en la coberta com a la façana d'edificis singulars i habitatges, no només en obra nova, sinó també en rehabilitació i renovació de tot tipus d'edificacions.

Universitat Pontifícia de Comillas

Paratec, parament transparent actiu, finestra termoelèctrica. El projecte Paratec persegueix el desenvolupament d'un parament transparent actiu (PTA) aplicat al disseny i fabricació de finestres on la funció del vidre és realitzada per un panell de policarbonat cel lular transparent en el qual s'han inserit elements Peltier que, mitjançant la seva connexió a la xarxa elèctrica, realitzen el bombament de calor bé des de l'interior a l'exterior (refrigeració) o des de l'exterior a l'interior (bomba de calor).

Xial Demotecnología, SL

Sistema Xial avançat per a instal·lacions tèrmiques en edificis d'habitatges. Sistema integral per a la distribució de calefacció, aigua calenta i aigua freda en edificis residencials amb producció central de calor, que conjuga solucions hidràuliques amb els últims estàndards en electrònica, utilitzant les tecnologies de la informació per oferir serveis energètics i aplicacions domòtiques. El SXA és instal tant en obra nova com en rehabilitació d'edificis existents. Sobre la base d'una gamma molt àmplia de solucions que contenen els elements de distribució hidràulica de calefacció i aigua, com ara comptadors de cabal, comptadors d'energia o electrovàlvules, es construeix un únic sistema universal de comunicacions.

Schneider presenta EcoStruxure, la seva solució integral per a la gestió de l'energia

Schneider Electric presenta a Genera EcoStruxure, la seva resposta integrada a la totalitat de necessitats d'eficiència del procés energètic, des de la seva generació fins al consum per part de l'usuari final. Gràcies a aquesta solució, desenvolupada al llarg dels darrers 5 anys per l'equip de R + D + I de la multinacional francesa, compost per més de 7.500 enginyers, Schneider Electric aconsegueix estalvis que van des del 20% en el cas de la indústria fins al 40% en el cas dels habitatges privades.

Així mateix, a l'estand de Schneider Electric, els visitants poden veure solucions específiques per al sector fotovoltaic com els PV-Box, dirigit a grans plantes solars; solucions per a la generació d'energia aïllada i back-up, i instal·lacions per a cobertes i kits fotovoltaics . L'empresa també mostra les seves solucions d'automatització de xarxes per a la integració d'energies renovables i sistemes de gestió de la distribució, entre altres.

Fronius realitzarà demostracions en directe en el seu estand

El fabricant austríac Fronius participarà a la fira Genera 2011 amb un gran estand en què a més de mostrar les seves avenços tecnològics en qüestió d'inversors-sèrie Fronius IG CL i sèrie IG TL-, desenvoluparà interessants demostracions pràctiques diàries a l'estand. Aquestes demostracions consistiran a mostrar la facilitat i versatilitat del canvi d'etapes de potència en un inversor Fronius IG Plus a la qual es simularà una assistència tècnica real en aquest tipus d'inversors. La següent demostració té a veure amb el món de la monitorització i consistirà a mostrar la rapidesa en la construcció de l'anell de comunicació Fronius utilitzant un Datalogger Web, així com la senzilla configuració del mateix perquè informe dades de manera òptima.

Els horaris són:

  • Demo 1: Canvi d'etapes de potència d'un inversor Fronius IG Plus 50V. Dimecres, dijous i divendres a les 12:00 h.
  • Demo 2: Sistema de monitorització Fronius DATCOM: instal lació i configuració. Dimecres, dijous i divendres a les 17:00 h.
Albasolar consolida la seva oferta de mòduls amb el 'Peak Energy' de REC Solar

Albasolar, empresa dedicada en exclusiva a la distribució de material fotovoltaic a instal, presenta a Genera els nous mòduls Peak Energy de REC Solar, així com panells d'altres fabricants de prestigi inclosos en el seu Catàleg 2011 com BP Solar i Trina Solar.

La Sèrie Peak Energy (PE) de REC Solar són mòduls policristalins d'alt rendiment. Gràcies a la millora del seu disseny proporciona més electricitat per metre quadrat. Ofereixen un temps de retorn de l'energia equivalent a un any i estan optimitzats per a totes les condicions de llum solar.

Fòrum Generalitat promou la presentació de les últimes novetats de les empreses del sector

Generalitat vol erigir-se com punt de trobada sectorial on conèixer els avenços desenvolupats pels principals agents d'aquesta indústria, prendre part activa en debats i conferències al voltant de l'actualitat energètica, i aprofundir en tot un seguit de continguts i propostes novetat de l'oferta de la fira. Precisament aquest últim aspecte es troba especialment potenciat amb la celebració de Fòrum Genera, el programa de presentacions que realitzen algunes de les empreses participants al saló, com a valor afegit a l'exhibició en el seu estand dels seus productes i solucions. Les conferències del foto es desenvolupen en el pavelló 10.

A la primera jornada de fira es celebra la presentació de l'empresa Iskra Zascite sobre 'Protecció contra sobretensions dels sistemes fotovoltaics i eòlics. Nova tecnologia '. A la tarda és el torn del Ministeri d'Indústria i Turisme de Xipre, a través de l'Oficina Comercial de la seva Ambaixada a Espanya, que mostra els avanços en matèria d'energia solar amb la seva conferència 'Cyprus: The country with the greatest use of solar wàters in the world! "'.

Dijous, 12 de maig, Cargols Industrial SA, obrirà el Fòrum amb la conferència titulada 'Pot garantir la tensió de les unions cargolades? Amb el IDT Sí! ', A la qual seguiran les intervencions d'Isofotón sobre' Sistemes fotovoltaics d'Alta Concentració '; Schneider Electric Espanya amb la presentació' Integració de les Energies Renovables a la Xarxa de Transport '; Solartradex que parlarà sobre' Trade Market Online de mòduls Solars ', i Turboden, SRL, que portarà a terme la presentació' Biomassa cogeneration with turboden àrea modules '. A la tarda es desenvoluparan les presentacions de Grammer Solar SL, que explicarà en detall els seus 'Sistemes solars d'aire Twinsolar Compact'; Fronius, i la seva xerrada titulada 'Fronius IG TL: L'aposta del fabricant austríac pels inversors sense transformador', així com Nexus, amb la conferència 'TTR: requisit indispensable per al règim especial de més d'1 MW'.

Finalment, l'empresa Carlo Gavazzi ocuparà part del matí de l'últim dia de Genera per realitzar la seva exposició sobre 'Monitorització i gestió de plantes fotovoltaiques'.

Les jornades tècniques són un valor afegit a la fira en si mateixa, amb la participació d'importants empreses i experts del sector...
Les jornades tècniques són un valor afegit a la fira en si mateixa, amb la participació d'importants empreses i experts del sector.
Veolia, en una jornada sobre Cogeneració i Microcogeneració de Genera

Veolia Water Solutions & Technologies participa el dia 11 a la jornada tècnica de cogeneració i Microcogeneració organitzada conjuntament per l'Associació Espanyola de cogeneració, Acullen, i l'Associació Espanyola per a la Promoció de la cogeneració, Agafen Espanya. La seva participació és el taula dedicada a 'Nous reptes de la cogeneració', amb la ponència 'Nous reptes en el tractament d'aigua a la cogeneració', per aprofundir sobre els avenços tecnològics en matèria de regeneració d'aigües procedents de depuradores urbanes per a la seva reutilització industrial. Aquesta nova solució, pionera i de creixent demanda en el sector, permet a les empreses fer un ús més eficient dels recursos hídrics, reduir la seva petjada hídrica i l'estalvi de costos en aigua.

La filial espanyola de Phoenix Solar imparteix una jornada per instal·ladors

La filial espanyola del grup alemany Phoenix Solar participa en Generalitat 2011 com a empresa promotora i constructora de plantes fotovoltaiques a la Península Ibèrica, a més de distribuïdor d'una àmplia gamma de productes de components solars fotovoltaics. "Per tal d'obtenir més informació sobre la nostra oferta de serveis, així com sobre la rendibilitat d'una inversió fotovoltaica, convidem a tots aquells emprenedors a visitar el nostre estand 10B07 al recinte firal d'Ifema de l'11 al 13 de maig", declara Javier bon, director general de la filial espanyola de Phoenix Solar, com convocatòria a tots els interessats. Així mateix, amb motiu de fira, i dins del seu programa de formació 'Premium Partner', Phoenix Solar impartirà una jornada tècnica adreçada a professionals instal·ladors de panells solars.
SMA Ibèrica, present a Genera i tekton

SMA Ibèrica Tecnologia Solar està present aquest any del 3 al 7 de maig a tekton (Lisboa), i de l'11 al 13 de maig a Genera (Madrid), amb els seus inversors més representatius, amb potències que van des del kilowatt al megawatt, tant per a instal·lacions fotovoltaiques de connexió a xarxa com de connexió aïllada.

En ambdós certàmens es presta especial atenció als inversors Sunny Tripower, equips trifàsics amb potències que van de 10 a 17 quilowatts. A més, són compatibles amb la directiva alemanya de l'Associació Alemanya de l'Aigua i Energia (directiva de mitja tensió).

Pel que fa a la gamma Sunny Mini Central, la signatura mostra en Genera els models 9000TL, 10000TL i 11000TL, així com el Sunny Mini Central 7000 HV. Aquest últim permet connectar en sèrie més mòduls que amb inversors convencionals. En la categoria Sunny Boy destaca el Sunny Boy 3000HF, amb separació galvànica, i el Sunny Boy 3300/3800 V, molt demandat en el mercat portuguès, útil per a tot tipus de xarxes de corrent altern i pot combinar amb tot tipus de mòduls.

La família d'inversors Sunny Island lar a aïllada cobra protagonisme aquest any en Genera amb una àrea exclusiva: en un espai de 20 metres quadrats situat davant del pavelló 5, una caseta de fusta dels Alps mostra una petita instal lació en coberta autosuficient. Es compon d'un Sunny Island 2012, un Sunny Boy 2000 HF, un Sunny Island Charger i un Sunny Island Display. No ens oblidem de presentar la nostra família d'inversors aïllats en tekton on estarà representada pels nostres inversors Sunny Island 5048 i Sunny Island 2012.

I per a instal·lacions de grans dimensions destaca el Sunny Central 800 CP. Fàcil de transportar i resistent a temperatures ambientals fins a 50 ° C.

En Genera, a més, cobra especial protagonisme el servei tècnic. Amb una àrea específica on el client pugui observar el funcionament de la tecnologia Bluetooth en els inversors i resoldre els dubtes més tècniques de la mà dels seus companys de servei. També s'ha disposat un apartat per a la SMA Solar Academy i un altre per als socis del programa SMA Avant dirigit a instal·ladors i professionals de la fotovoltaica.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Energía

    04/07/2024

  • Newsletter Energía

    27/06/2024

Enllaços destacats

Profei, S.L.Matelec - IFEMAXIX Congreso Anual de CogeneraciónSalón de gas renovableiClimaSolar Promotion International GmbHAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis